This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Dette blogginnlegget er vårt månedlige nyhetsbrevlignende blogginnlegg. Cachetur.no har alltid vært åpen, og for å forsikre at vi forblir åpne, vil vi bruke dette nyhetsbrevet til å dele litt informasjon om hva som rører seg bak kulissene i cachetur.no.

Nylige endringer

Siden forrige As the Cache Turns, har vi lansert en ny versjon av appen og vi har fullført overgangen til det nye Geocaching.com-API-et.

Vi har også gjort en rekke justeringer under panseret, for at cachetur.no skal kjøre smidigere.

Som med de forrige suvenirkampanjene, har vi også denne gang laget en poengkalkulator – nå for Cache Carnival.

Vi har lagt til noen nye funksjoner, som registrering av veipunkter i bulk. Vi har fikset diverse feil, og fortsatt på forbedringer i admin- og moderatorverktøy.

Du kan lese hele endringsloggen her.

Ting vi jobber med nå

Vi jobber med å forenkle noen ting, og legge til oppklarende tekster hvor det er nødvendig. For å gjøre det enklere å komme igang, og finne hjelp når man trenger det, har vi også begynt en større jobb med å oppdatere hjelpesenteret vårt. Flere av ambassadørene våre har også laget noen nye instruksjonsvideoer. Husk å følge oss på YouTube!

Cachetur Community blir snart fjernet, og erstattet med våre ordinære support-kanaler (Slack is konge!).

Vi føler vi er mye mindre enn vi burde vært i både Tyskland og Storbritannia, så vi jobber aktivt med å finne måter vi kan gjøre oss mer synlig og øke veksten av tyske og britiske brukere. Hvis du har noen ideer, del de gjerne med oss!

Ting vi planlegger å jobbe med snart

Vi har planer om å utnytte vennedata fra geocaching.com bedre, og integrere informasjonen både i veipunktlista og Cacheturassistenten. Vi har også planer om å utnytte noe av den nye funksjonaliteten og de nye dataene vi har fått tilgang til i det nye API-et.

Det ligger en god del i backloggen vår også, men vi har ikke gjort noen videre prioritering av hva vi skal fortsette med ennå.

Kommende eventer og kurs

Å delta på et cachetur.no-event, kurs, foredrag etc., er en veldig fin anledning til å lære mer om tjenestene våre. Våre fantastiske ambassadører, og til og med noen veldig kule brukere, vil være tilstede på flere eventer de neste månedene.

Event Region What
30. mars
Mega-Event Cache GC848FX Creation Celebration 2019 – jak na keše & Cachetur
Praha, Tsjekkia kurs med
PETRuv
6. april
Mega-Event Cache GC84185 Creation Celebration: Cachetur
Washington, USA workshop med
twlare
11. mai
Mega-Event Cache GC84E5W GPS workshop – cachetur.no
Kongsvinger, Norge workshop med
Olet

Vår økonomi

Å drifte cachetur.no krever et konstant fokus på utgifter og økonomi. Vi ønsker å tilby deg det beste produktet vi kan, samtidig som vi ikke kan benytte flere tjenester enn vi er i stand til å betale for.

2019 startet veldig bra, men det går en del tregere nå. Vi håper så mange som mulig vil fornye støtten sin i år, cachetur.no er helt avhengig av det.

Husk at alle oss som jobber med cachetur.no (og appen), inkludert utvikler og alle ambassadører, gjør dette uten betaling – på fritiden vår. Cachetur.no utbetaler ikke lønn til noen 🙂 Positive tilbakemeldinger er den eneste belønningen vi får, så vær så snill og gi oss den tilbakemeldingen du syns vi fortjener.

Andre relaterte nyheter

Har du ikke sett den nyeste GeoGearhHeads-episoden med rragan ennå? Se den her:

 

Husk nåværende og kommende suvenirer:

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.