This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Vi legger snart 2019 og et helt tiår bak oss, tiåret da cachetur.no ble til.

I løpet av 2019 har det kommet en hel del nytt på cachetur.no, og vi har vokst enda mer internasjonalt. Vi har lukket nesten 600 små og store saker i prosjektstyringsverktøyet vårt. Vi har feiret 5 år på nasjonaldagen vår, og rundet 50 000 turer. Det har kommet mange nye funksjoner i 2019, og mange av de eksisterende har blitt kraftig forbedret. Forhåpentligvis har vi klart å levere et enda bedre verktøy enn vi hadde når året startet.

I skrivende stund er det registrert 50 934 turer og 1 686 lister, fordelt på totalt 10 500 brukere. Det er nok en gang nesten en dobling av både antall turer og brukere sammenlignet med i fjor.

Økonomisk klarer vi oss fortsatt bra, og takket være sponsorene våre har vi hatt anledning til å fortsette veksten i år. Dette har gjort at vi har kunnet utvide med flere nye funksjoner og muligheter vi ellers ikke ville kunne gjort – blant annet logging. Så en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre dette mulig!

Vi er avhengig av støtte i det neste tiåret også, så vi håper så mange som mulig vil være med oss videre i det nye året.

Nå gjenstår det bare å ønske dere alle et riktig godt nytt cacheår! Vi håper året blir fylt med mange flotte turer, gode opplevelser og masse moro!

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.

1 kommentar

Anita Møller · 31. desember 2019 20:27

Godt nyttår og takk for flott cachetur🤗👍🥰

Lukket for kommentarer.