This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Det er ganske mange måneder siden forrige versjon av cachetur.no-appen ble lansert. De siste ukene har vi jobbet hardt for å få klar neste versjon. En unik ting i denne versjonen av appen er at Olet har hjulpet til, og utviklet alt nytt som har med bobilplasser å gjøre.

Den nye versjonen har en rekke små forbedringer, og har både bedre ytelse og bedre stabilitet enn forrige versjon.

Se hele lista over alle endringer her. Vi håper du liker den nye versjonen like mye som vi gjør!

Se og kommenter på bobilplasser rett i appen

Og når det kommer til bobilplasser, så har det skjedd mye siden forrige versjon. Nå kan du vise all informasjon om en plass direkte i appen. Og du kan legge inn både vurderinger og kommentarer.

Gjør appen din egen

Vi har alle vår egen måte vi bruker cachetur.no på, og for å legge til rette for en litt mer personlig opplevelse i appen også, har vi nå lagt til en ny seksjon for innstillinger.

Forløpig er kanskje det viktigste her, for noen, muligheten til å velge at veipunktnummer skal brukes istedet for cachenummer (altså numerering av alle veipunkter, ikke bare cacher).

Forbedringer i veipunktlista og på kartet

Veipunktlista har fått flere detaljer, og du kan nå veldig raskt og enkelt se hvor langt du har kommet takket være den nye bakgrunnsfargen på allerede besøkte cacher.

Prioritet vises nå rett i kartet, og du kan også velge andre karttyper. Du kan nå også åpne alle underveipunkter, inkl. egne parkeringskoordinater, via kart-knappen.

Se ikkeventer direkte i appen

Du kan nå se ikkeventer direkte i eventoversikten i appen.

Gi oss din tilbakemelding

Vi ønsker gjerne å høre ifra deg, både om du er fornøyd og om du er misfornøyd! Dersom du ikke trenger svar, kan du nå sende oss en melding direkte fra appen.

Fikk du med deg denne?

Olet er ikke eneste som har bidratt de siste ukene, cghove har også gjort sitt – og sørget for at Cacheturassistenten nå fungerer på det nye søkekartet!

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.