This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Dette blogginnlegget er vårt månedlige nyhetsbrevlignende blogginnlegg. Cachetur.no har alltid vært åpen, og for å forsikre at vi forblir åpne, vil vi bruke dette nyhetsbrevet til å dele litt informasjon om hva som rører seg bak kulissene i cachetur.no.

Nylige endringer

Siden forrige As the Cache Turns, har vi lagt til en notatfunksjon i appen. Vi har også gjort noen forbedringer med Cacheturassistenten, Vi har fikset diverse feil, og fortsatt på forbedringer i admin- og moderatorverktøy.

Vi har nå gått inn i «cachesessongen», noe som betyr at programering og koding går ned, etterhvert som cachingen tar mere over for fritiden.

Men supportapparatet vårt er like suverent som alltid, og vi ønsker vår nye Tyske ambassadør, flower6871 velkommen i gjengen.

Du kan lese hele endringsloggen her.

Ting vi jobber med nå

Gjennom sommeren vil de fleste av oss være opptatt med geocaching – akkurat som andre cachere. Så utvikling bremses drastisk. Sommer betyr reising, noe som gjør at vi møter på flere av våre fantastiske brukere – så vær ikke blyg, kom og hils på oss når du treffer oss på neste event!

Men vi gjør fortsatt ting i kulissene, og jobber sakte men sikkert på med å forbedre hjelpesenteret og andre hjelpe ressurser.

Ting vi planlegger å jobbe med snart

Vi vil fortsette med å forbedre notatfunksjonen i appen, og videreutvikle den til å virke direkte inn på veipunkter i en tur, med en integrasjon opp mot oppgavesvar funksjonen.

Appen er også nå blitt såpass stor, at vi har bestemt oss for å gjøre denne også tilgjengelig på flere språk. Vi har ikke bestemt oss for når det skjer, men intensjonen er at den skal være tilgjengelig på Norsk, Engelsk og Tysk innen året er omme.

Vi ønsker også å forbedre venner funksjonen som er i det nye APIet. Og vi håper på muligheten til å få treffe flere av våre brukere på eventer rundt om i verden, arrangere flere kurs og workshops, og hjelpe flere folk med å lære hvordan de kan få mest mulig nytte av cachetur.no.

Kommende eventer og kurs

Å delta på et cachetur.no-event, kurs, foredrag etc., er en veldig fin anledning til å lære mer om tjenestene våre. Våre fantastiske ambassadører, og til og med noen veldig kule brukere, vil være tilstede på flere eventer de neste månedene.

Event Region What
March 30th
Mega-Event Cache GC7MR74 Vikingevent 2019
Harstad, Norway class with
GorgonVaktmester
June 15th
Event Cache GC879CC Workshop: Trip Planning with Cachetur.no
California, USA workshop with
rragan
September 7th
Mega-Event Cache GC7TTNT GeocoinFest Europe 2019
Manchester, United Kingdom presentation by
Korsgat

Vår økonomi

Å drifte cachetur.no krever et konstant fokus på utgifter og økonomi. Vi ønsker å tilby deg det beste produktet vi kan, samtidig som vi ikke kan benytte flere tjenester enn vi er i stand til å betale for.

2019 startet veldig bra, men det går en del tregere nå. Vi håper så mange som mulig vil fornye støtten sin i år, cachetur.no er helt avhengig av det.

Husk at alle oss som jobber med cachetur.no (og appen), inkludert utvikler og alle ambassadører, gjør dette uten betaling – på fritiden vår. Cachetur.no utbetaler ikke lønn til noen 🙂 Positive tilbakemeldinger er den eneste belønningen vi får, så vær så snill og gi oss den tilbakemeldingen du syns vi fortjener.

 

Husk nåværende og kommende suvenirer:

    This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


    thomfre

    thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.