This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Dette blogginnlegget er vårt månedlige nyhetsbrevlignende blogginnlegg. Cachetur.no har alltid vært åpen, og for å forsikre at vi forblir åpne, vil vi bruke dette nyhetsbrevet til å dele litt informasjon om hva som rører seg bak kulissene i cachetur.no.

Nylige endringer

Siden forrige As the Cache Turns, har vi utvidet notatfunksjonen i appen, slik at du nå kan skrive notater på hver eneste cache i turen. Disse notatene kan du laste opp til cachetur.no, og de vil da bli synlig i blant annet oppgavesvarfunksjonen. Vi har fikset diverse feil, og fortsatt på forbedringer i admin- og moderatorverktøy. I tillegg har både appen og Cacheturassistenten blitt oversatt til flere nye språk.

Vi har nå gått inn i «cachesessongen», noe som betyr at det blir roligere på utviklingsfronten, og mindre nye ting. Vi er tross alt geocachere vi også 😉

Men supportapparatet vårt er like suverent som alltid, så ikke nøl med å ta kontakt om det skulle være noe!

Du kan lese hele endringsloggen her.

Ting vi jobber med nå

Gjennom sommeren vil de fleste av oss være opptatt med geocaching – akkurat som andre cachere. Så utvikling bremses drastisk. Sommer betyr reising, noe som gjør at vi møter på flere av våre fantastiske brukere – så vær ikke blyg, kom og hils på oss når du treffer oss på neste event!

For en uke siden deltok vi på Vikingeventet i Harstad, hvor vi hadde en felles stand og felles «sosial bingo» med GeoPod Norge. Det gikk strålende, og vi samarbeider gjerne med både GeoPod og andre cacherelaterte organisasjoner igjen. Takk for samarbeidet, GeoPod!

Vikingeventet

Ting stopper ikke helt opp; vi gjør fortsatt ting i kulissene, og jobber sakte men sikkert på med å forbedre hjelpesenteret og andre hjelpe ressurser.

Ting vi planlegger å jobbe med snart

Vi har noen mindre ting vi har hatt lyst til å få gjort en stund nå, så det blir i hovedsak mindre forbedringer gjennom de neste månedene.

Vi håper også på muligheten til å få treffe flere av våre brukere på eventer rundt om i verden, arrangere flere kurs og workshops, og hjelpe flere folk med å lære hvordan de kan få mest mulig nytte av cachetur.no.

Kommende eventer og kurs

Å delta på et cachetur.no-event, kurs, foredrag etc., er en veldig fin anledning til å lære mer om tjenestene våre. Våre fantastiske ambassadører, og til og med noen veldig kule brukere, vil være tilstede på flere eventer de neste månedene.

Event Region What
June 22nd
Event Cache GC859WV Midtsommer i Svorkbygda
Trøndelag, Noway class with
Korsgat
July 6th
Mega-Event Cache GC7N7ZC OZGeomuster 2019 The Gong
New South Wales, Australia presentation by
Kittykatch
September 7th
Mega-Event Cache GC7TTNT GeocoinFest Europe 2019
Manchester, United Kingdom presentation by
Korsgat

Vår økonomi

Å drifte cachetur.no krever et konstant fokus på utgifter og økonomi. Vi ønsker å tilby deg det beste produktet vi kan, samtidig som vi ikke kan benytte flere tjenester enn vi er i stand til å betale for.

2019 startet veldig bra, men det går en del tregere nå. Vi håper så mange som mulig vil fornye støtten sin i år, cachetur.no er helt avhengig av det.

Husk at alle oss som jobber med cachetur.no (og appen), inkludert utvikler og alle ambassadører, gjør dette uten betaling – på fritiden vår. Cachetur.no utbetaler ikke lønn til noen 🙂 Positive tilbakemeldinger er den eneste belønningen vi får, så vær så snill og gi oss den tilbakemeldingen du syns vi fortjener.

Husk nåværende og kommende suvenirer:

    This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


    thomfre

    thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.