This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Dette blogginnlegget er vårt månedlige nyhetsbrevlignende blogginnlegg (selv om det er en stund siden sist nå). Cachetur.no har alltid vært åpen, og for å forsikre at vi forblir åpne, vil vi bruke dette nyhetsbrevet til å dele litt informasjon om hva som rører seg bak kulissene i cachetur.no.

Nylige endringer

Siden forrige As the Cache Turns, har det blitt gjort mange små forbedringer. Hvis du har fulgt med i endringsloggen, så har du kanskje sett noen av de. Av større ting så har vi funksjonen for å sette parkeringsveipunkt på et veipunkt.

Custom parking dialog

Appen har også blitt forbedret, og du kan nå laste opp bilder til både sjekklister, notater og oppgavesvar direkte fra appen. Appen har også fått en egen oversikt over bobilplasser i nærheten.

Men den største endringen av alle, er vår helt nye loggefunksjon.

Det gjenstår fortsatt en del arbeid, men det er nå mulig å logge alle funn etter en tur gjennom cachetur.no! Mer informasjon om dette kommer når vi er ferdig med det vi har lyst til å få på plass.

Du kan lese hele endringsloggen her.

Ting vi jobber med nå

Denne måneden er det vårt nye loggeverktøy som står i hovedfokus. Det finnes allerede mange gode loggeverktøy, så vårt blir veldig tilpasset de som benytter cachetur.no til å planlegge turene sine. Og spesielt mot de som ikke logger funnene sine umiddelbart.

Ting vi planlegger å jobbe med snart

Vi håper å kunne gjøre flere forbedringer på turmaler iløpet av høsten, og gjøre det enklere å finne relevante turmaler. Siden vi nå har tilgang på data om GeoTourer, ønsker vi å integrere dette på en god måte også.

Vi håper også på muligheten til å få treffe flere av våre brukere på eventer rundt om i verden, arrangere flere kurs og workshops, og hjelpe flere folk med å lære hvordan de kan få mest mulig nytte av cachetur.no. Ønsker du at vi skal komme til ditt event? Ta kontakt!

Vår økonomi

Å drifte cachetur.no krever et konstant fokus på utgifter og økonomi. Vi ønsker å tilby deg det beste produktet vi kan, samtidig som vi ikke kan benytte flere tjenester enn vi er i stand til å betale for.

2019 startet veldig bra, men det går alt for tregt nå. Vi har ikke møtt målene for august, og det ser mørkt ut for september også. Vi håper så mange som mulig vil fornye støtten sin i år, cachetur.no er helt avhengig av det!

Husk at alle oss som jobber med cachetur.no (og appen), inkludert utvikler og alle ambassadører, gjør dette uten betaling – på fritiden vår. Cachetur.no utbetaler ikke lønn til noen 🙂 Positive tilbakemeldinger er den eneste belønningen vi får, så vær så snill og gi oss den tilbakemeldingen du syns vi fortjener.

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.