This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Vi har lansert versjon 1.6 av appen i dag. Dette er den største oppdateringen siden vi lanserte versjon 1.0.

Available on Google Play Available in App Store

Oppdateringen skal allerede være tilgjengelig i Google Play. Det kan ta flere dager før den er tilgjengelig på iOS, på grunn av godkjennelsesprosessen for App Store.

Finansiering

Akkurat som cachetur.no, gir vi bort appen gratis. Men det betyr ikke at det er gratis å lage den. Det koster en hel del, både i avgifter til Apple og Google, men også i utstyr og lisenser som er påkrevd for å i det hele tatt få lov til å sende appen inn til publisering.

75% av kostnadene er dekket inn.

En stor takk til dere som har bidratt, dere har gjort dette mulig!

Ny veipunktvisning

Den største forandringen fra forrige versjon, er den nye veipunktvisningen. Når du trykker på et veipunkt, blir du tatt til et nytt skjermbilde. Du kan også trykke og holde på veipunktet for å åpne i din standard geocaching-app.

Du kan nå registrere både ankomst og avgang (eller bare en av de om du vil), som kan være praktisk f.eks. om du glemmer å registrere ankomst 😉

Vi har lagt til mer informasjon, hovedsaklig informasjon som er tilgjengelig i standardutskrift på cachetur.no. Vi har ikke planer om å erstatte andre geocachingapper, så vi prøver å begrense informasjonen vi legger til.

Hvis du har aktivert synkronisering av vennelista fra geocaching.com til cachetur.no, vil du nå også få opp en oversikt over venner som har funnet cachene i turen din – direkte i appen.

Men husk på at all informasjon i appen er offline. Ingenting blir oppdatert uten at du aktivt velger å hente oppdaterte turdata fra cachetur.no.

Varige sjekklister

Sjekklister ble lagt til i forrige versjon, og nå har vi utvidet sjekklistefunksjonen til å støtte varige sjekklister.

Dette lar deg knytte sjekklister til en tur, og så sende resultatet tilbake til cachetur.no. Alle sjekklisteresultater som sendes tilbake, blir synlige i loggehjelpen.

Sjekklister er fortsatt offline, så du må opprette sjekklistemaler på cachetur.no og laste de ned til appen før du kan knytte de til en tur.

Soloppgang og solnedgang

Vi har lagt til et nytt skjermbilde, som lar deg se beregnet soloppgang og solnedgang for din nåværende posisjon. Denne funksjonen er 100% offline.

Andre forbedringer

Eventlista har fått et kart, som vil tilpasse seg automatisk til skjermretningen din.

Home har blitt døpt om til Trips, for å gjøre det klarere hvor turene ligger i menyen.

Seksjonsoverskrifter har fått sin egen stil, og ser nå ut som overskriftene de var ment å være.

Vi har også fikset noen feil og gjort andre mindre forbedringer, for å forhåpentligvis gjøre appen nyttigere og mer behagelig å bruke.

Tilbakemeldinger

Del gjerne dine ønsker, ideer og tilbakemeldinger med oss. Liker du denne oppdateringen? Fortell oss det! Hater du den? Fortell oss det også!

For support, vennligst benytt supportsystemet vårt.

Husk også å rate Play Store / App Store! 🙂

Husk også å tagge bilder på Instagram med #cacheturno eller #cacheturapp

Bidra

Donate

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.