This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Dette blogginnlegget er vårt månedlige nyhetsbrevlignende blogginnlegg. Cachetur.no har alltid vært åpen, og for å forsikre at vi forblir åpne, vil vi bruke dette nyhetsbrevet til å dele litt informasjon om hva som rører seg bak kulissene i cachetur.no.

Nylige endringer

Mesteparten av tiden de siste ukene har blitt brukt til å flytte til det nye API-et til geocaching.com. Vi har også brukt mye tid på å begrense problemene relatert til nye begrensninger.

Vi har fikset en feil i appen som fikk den til å kræsje når turer med upubliserte cacher ble åpnet. Vi har også lagt til visning av koordinater for veipunkter i appen.

Vi har fortsatt arbeidet med å forbedre administrator- og moderatorverktøy, og vi har gjort noen forbedringer i automatisk ruteberegning.

Cachevarsler har blitt gruppert til høyre for cachenavnet i veipunktlista, og vi har lagt til et par nye varsler. Ett for cacher som har underveipunkter og et par for cacher hvor vi detekterer koordinater/problemer i tidligere logger.

Vi har fikset diverse feil og mangler, og vi har gjort mindre forbedringer i meny, footer og i kalenderen.

GSAK-brukere har kunnet sende field notes til cachetur.no via makropakka ganske lenge, nå har vi laget en funksjon som lar deg laste opp field notes direkte i loggehjelpen.

Cacheturassistenten har blitt oppgradert til å støtte det nye kartet på geocaching.com. Og vi har lagt til et brukervalg for å la deg velge hvilke type enhet du ønsker å eksportere GPX for (Garmin, Cachly, etc).

Vi har også lagt til et ukjent antall Easter Eggs…

Du kan lese hele endringsloggen her.

Ting vi jobber med nå

Det nye API-et til geocaching.com har fortsatt flere feil og mangler, og vi fortsetter å gjøre det vi kan for å forhindre at de nye begrensingene påvirker dere – våre brukere.

Vi fortsetter også å jobbe videre med mindre forbedringer, for å gjøre cachetur.no enda kjekkere å bruke og litt mer nyttig.

Ting vi planlegger å jobbe med snart

Vi håper at vi snart kan få løst alle problemene med det nye API-et, og fullføre flytteprosessen 100%. Vi måtte gå tilbake til den gamle autentiseringsprosessen, da den nye rett og slett ikke virker.

Når det nye API-et er så stabilt og robust som det gamle, vil vi se videre på hvilke nye muligheter vi har fått med det nye API-et.

Vi vurderer også å erstatte Cachetur Community med enten et dedikert forum eller en ny kanal i Slack.

Kommende eventer og kurs

Å delta på et cachetur.no-event, kurs, foredrag etc., er en veldig fin anledning til å lære mer om tjenestene våre. Våre fantastiske ambassadører, og til og med noen veldig kule brukere, vil være tilstede på flere eventer de neste månedene.

Event Region Hva
31. januar
Mega-Event Cache GC823QD thomfre & Heltinnens
cachetur.no Workshop #1
Karmøy, Norge workshop med
thomfre
16. februar
Mega-Event Cache GC80M2H MiGO Winter Social – 2019
Michigan, USA kurs med
Merlin1392

Vår økonomi

Å drifte cachetur.no krever et konstant fokus på utgifter og økonomi. Vi ønsker å tilby deg det beste produktet vi kan, samtidig som vi ikke kan benytte flere tjenester enn vi er i stand til å betale for.

Takket være alle våre generøse bidragsytere, klarte vi å avslutte 2018 med positivt resultat! 2019 har også startet bra, så klarer vi å holde det på dette nivået, har cachetur.no en lys fremtid foran seg!

Husk at alle oss som jobber med cachetur.no (og appen), inkludert utvikler og alle ambassadører, gjør dette uten betaling – på fritiden vår. Cachetur.no utbetaler ikke lønn til noen 🙂 Positive tilbakemeldinger er den eneste belønningen vi får, så vær så snill og gi oss den tilbakemeldingen du syns vi fortjener.

Vår fremtid

Det er fortsatt en jevn vekst i nye brukere. Men vi sliter med å beholde brukerne vi har, og få de engasjert. Antallet tilbakemeldinger vi mottar på brukerundersøkelser, blogginnlegg, Facebook-innlegg etc. er også dalende. Og mer og mer av tilbakemeldingene som kommer, er av den negative sorten.

Dette påvirker motivasjonen vår. Husk at ingen av oss får betalt for å gjøre dette. Å bruke 20-30++ timer per uke, for å drifte og videreutvikle tjenestene våre, er helt problemfritt, når vi vet det blir satt pris på…

Andre relaterte nyheter

Har du ikke sett GeocacheTalk-episoden med Korsgat ennå? Se den her:

Husk nåværende og kommende suvenirer:

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.