This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Dette blogginnlegget er vårt månedlige nyhetsbrevlignende blogginnlegg. Cachetur.no har alltid vært åpen, og for å forsikre at vi forblir åpne, vil vi bruke dette nyhetsbrevet til å dele litt informasjon om hva som rører seg bak kulissene i cachetur.no.

Nylige endringer

Administrator- og moderatorverktøy har blitt nedprioritert i veldig lang tid. Så det er nettopp det vi har brukt mest tid på den siste måneden.

Vi lanserte den nye versjonen av appen for et par uker siden, og vi har gjort den nye ruteoptimaliseringen permanent. Vi har også lagt til kalkulator for den siste YMBAGI-suveniren.

Vi har lagt til et par nye informasjonssider, om vår Slack og hvordan du rapporterer feil på kart og ruting.

Ting vi jobber med nå

Siden vi har nedprioritert administrator- og moderatorverktøy såpass lenge, bruker vi fortsatt litt tid på å gjøre de bedre.

Vi holder også fortsatt på med planlegging av overgangen til det nye APIet til geocaching.com.

Hvis du ikke allerede har gjort det, setter vi pris på om du kan svare på denne enkle undersøkelsen om cachetur.no-appen.

Ting vi planlegger å jobbe med snart

Planen er å fortsette å jobbe med overgangen til det nye APIet, noe vi forventer kommer til å ta noe tid.

Det nye APIet er veldig forskjellig fra det gamle, og vil i enkelte tilfeller tillate oss å gjøre mer enn det gamle gjør. Så vi forventer at vi på enkelte områder kan forbedre brukeropplevelsen en del (import/eksport av bokmerkeliste, korrigerte koordinater, notater etc) etter migreringen er gjennomført.

Kommende eventer og kurs

Å delta på et cachetur.no-event, kurs, foredrag etc., er en veldig fin anledning til å lære mer om tjenestene våre. Våre fantastiske ambassadører, og til og med noen veldig kule brukere, vil være tilstede på flere eventer de neste månedene.

Event Region What
29. desember
Mega-Event Cache GC80XCH cachetur.no workshop
Falls Church
USA
workshop med
platoaddict

Vår økonomi

Å drifte cachetur.no krever et konstant fokus på utgifter og økonomi. Vi ønsker å tilby deg det beste produktet vi kan, samtidig som vi ikke kan benytte flere tjenester enn vi er i stand til å betale for.

Vi så en fin økning i donasjoner etter blogginnlegget vi skreiv for et par måneder siden. Men det varte ikke, og november ble den dårligste måneden på over et år.

Vi har fortsatt overskudd nok til å drifte siden, men vi må snu trenden og oppnå en litt mer stabil inntektsstrøm før det blir tomt i kassa. Akkurat nå, så kan det se ut som 2018 blir første året noen sinne vi ikke avslutter året med positivt regnskap.

Husk at alle oss som jobber med cachetur.no (og appen), inkludert utvikler og alle ambassadører, gjør dette uten betaling – på fritiden vår. Cachetur.no utbetaler ikke lønn til noen 🙂 Positive tilbakemeldinger er den eneste belønningen vi får, så vær så snill og gi oss den tilbakemeldingen du syns vi fortjener.

Vår fremtid

Det er fortsatt en jevn vekst i nye brukere. Men vi sliter med å beholde brukerne vi har, og få de engasjert. Antallet tilbakemeldinger vi mottar på brukerundersøkelser, blogginnlegg, Facebook-innlegg etc. er også dalende. Og mer og mer av tilbakemeldingene som kommer, er av den negative sorten.

Dette påvirker motivasjonen vår. Husk at ingen av oss får betalt for å gjøre dette. Å bruke 20-30++ timer per uke, for å drifte og videreutvikle tjenestene våre, er helt problemfritt, når vi vet det blir satt pris på…

Andre relaterte nyheter

Husk nåværende og kommende suvenirer:

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.