This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Dette blogginnlegget er vårt (forhåpentligvis) månedlige nyhetsbrev. Cachetur.no har alltid vært åpen, og for å sikre at vi blir åpne, vil vi bruke dette nyhetsbrevet for å dele informasjon om hva som skjer.

Vi er fortsatt ikke helt tilbake til normal utviklingshastighet etter sommeren, og på grunn av mange arrangementer og aktiviteter i løpet av de neste fire ukene, vil vi ikke komme tilbake til full fart den neste måneden heller.

Nylige endringer

Vi har oppgradert sjekklistene i appen, og lagt til støtte for egendefinerte sjekklister. Gå til sjekkliste siden for å lage dine egne sjekklister. Åpne deretter sjekklister og klikk på nedlastingsikonet for å laste ned sjekklistene i appen. Appen har også en liste over kommende eventer i nærheten.

 

Vi tester også en ny ruteoptimaliseringsfunksjon. Les om dette her, Test funksjonen, og gi oss en tilbakemelding på dette skjemaet.

Vi fjernet den gamle hjelpeknappen i menyen, og erstattet den med en mye bedre hjelpemeny.

Vi har gjort ulike forbedringer til moderator- og administrasjonsverktøyene, og ulike internasjonaliseringer.

Vi har løst forskjellige feil, og lagt til noen nye til som kan fikses senere 🙂

Ting vi jobber med nå

Vi er ferdig med å organisere og slå sammen alle lister over ideer og feil vi har fått i løpet av sommeren. Vi har sakte begynt å jobbe med å fikse noen feil, og implementere de enkleste funksjonene.

Vi jobber for tiden med den nye ruteoptimaliseringsfunksjonen, og sjekklister i appen.

Appen var ny i sommer, og vi har som forventet mottatt mange ideer å jobbe videre med. Ta deg gjerne tid til å svare på undersøkelsen om appen.

Ting vi har tenkt å starte med snart

Vi har to store oppgaver vi må jobbe i løpet av de siste månedene av året. Appen, og det å bytte fra det gamle til det nye Geocaching.com APIet.

Vi har bevisst ventet med å bytte, da det nye APIet manglet mye i forhold til det gamle. Mye har blitt lagt til nå, og vi bør kunne begynne å bytte så snart vi er klare. Dette vil ikke påvirke deg, men det vil ta utviklingsressurser.

Det er også mange andre mindre endringer vi vil gjøre, og vi vurderer å legge til loggfunksjonalitet på cachetur.no (slik at du kan logge dine funn direkte fra cachetur.no).

Kommende eventer

Å delta på et cachetur.no event, kurs etc. er en fin måte å lære mer om nettstedet. Våre fantastiske ambassadører, og til og med noen veldig kule brukere, vil delta på flere arrangementer i løpet av de neste månedene.

Event Region Hva
20. oktoberEvent Cache GC7XVMW Tech-helg, lørdag: Bli lur på cachetur! Agder
Norge
Nybegynner kurs og
Klasse / workshop med thomfre
3. november
Mega-Event Cache GC7MX37 Mega Sweden FAD 2018
Sundsvall
Sverige
Forelesning med Korsgat
18. november
Mega-Event Cache GC75D90 The Parkville Event 2018
Victoria
Australia
Forelesning med Bukkazoom67
25. november
Mega-Event Cache GC7GAZP Den polévky gazpacho 2018/Gazpacho soup day 2018
Praha
Tjekkia
Kurs og workshop med Quox

Økonomi

Drifting av cachetur.no krever et konstant fokus på utgiftene våre, vi ønsker å gi deg den beste servicen vi kan, men vi kan ikke bruke mer tjenester enn vi kan betale for.

Etter blogginnlegget vi skrev for en uke siden tok økonomien en positiv sving. Vi trenger bare å holde det opp på denne måten nå 🙂

Takk til alle som har bidratt

Husk at alle oss som jobber på dette nettstedet (og app), inkludert utvikler og alle ambassadører, gjør dette gratis på fritiden vår. Cachetur.no betaler ikke noen 🙂

Andre relaterte nyheter

Husk nåværende og kommende suvenirer:

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.