This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Dette blogginnlegget er vårt månedlige nyhetsbrevlignende blogginnlegg. Cachetur.no har alltid vært åpen, og for å forsikre at vi forblir åpne, vil vi bruke dette nyhetsbrevet til å dele litt informasjon om hva som rører seg bak kulissene i cachetur.no.

Nylige endringer

Vi har startet å ta i bruk noen av mulighetene i det nye API-et, og lagt til støtte for importering av vennelista fra geocaching.com. Akkurat nå, er vennene kun synlig på cachetur sin egen detaljside for geocacher. Men vi har planer om å utvide bruksområdet iløpet av de kommende ukene.

Siden en deltur ofte starter med siste veipunkt fra forrige deltur, har vi laget en funksjon for å klone veipunkt til neste deltur.

Vi har pusset opp turmalgalleriet, og samtidig lagt til søk og filtrering.

De gamle e-postvarselinnstillingene har blitt integrert i de generelle brukerinnstillingene, og vi har forbedret visningen av disse. Varsel om endringer i cacher kan nå slås på/av separat for turer og lister.

Inviterte til en tur kan nå velge å avslå invitasjonen, og på den måten melde seg selv helt av turen. Man kan nå også endelig melde seg av lister.

Vi har utvidet funksjonen for kalkulering av grader til 360° challenger til å gjelde flere slike, og ikke bare den norske.

Et nytt kartverktøy lar deg vise cacher fra en eller flere lister, sammen med ruta fra en tur, og enkelt overføre cacher til turen direkte derifra.

Vi har også utryddet noen bugs, og lagt til noen nye vi kan fikse på ved en annen passende anledning.

Du kan lese hele endringsloggen her.

Ting vi jobber med nå

Det nye API-et til geocaching.com har fortsatt flere feil og mangler, og vi fortsetter å gjøre det vi kan for å forhindre at de nye begrensingene påvirker dere – våre brukere.

Neste versjon av appen er hovedfokus akkurat nå, og vi jobber med å fullføre sjekklistefunksjonen, legge til mer informasjon på hvert veipunkt og noen generelle forbedringer.

Cachetur Community blir fjernet iløpet av de neste månedene, og vi jobber med å erstatte det med verktøy og kanaler vi allerede har (Slack er konge!).

Vi føler vi er mye mindre enn vi burde vært i både Tyskland og Storbritannia (under 100 brukere i hvert av landene), så vi jobber aktivt med å finne måter vi kan gjøre oss mer synlig og øke veksten av tyske og britiske brukere. Hvis du har noen ideer, del de gjerne med oss!

Ting vi planlegger å jobbe med snart

Vi har planer om å utnytte vennedata fra geocaching.com bedre, og integrere informasjonen både i veipunktlista og Cacheturassistenten.

Vi håper også at vi snart kan fullføre overgangen til det nye API-et helt, og skifte til den nye autentiseringsløsningen. Akkurat nå har vi gjort alt vi kan, så vi må bare vente på at Groundspeak fikser problemene på sin side.

Kommende eventer og kurs

Å delta på et cachetur.no-event, kurs, foredrag etc., er en veldig fin anledning til å lære mer om tjenestene våre. Våre fantastiske ambassadører, og til og med noen veldig kule brukere, vil være tilstede på flere eventer de neste månedene.

Event Region Hva
11. februar
Mega-Event Cache GC82MF1 I stua til Korsgat
Trondheim, Norge workshop med
Korsgat
14. februar
Mega-Event Cache GC82QW1 Footie77 – Cachetur.no workshop # 1
Lørenskog, Norge workshop med
footie77
16. februar
Mega-Event Cache GC80M2H MiGO Winter Social – 2019
Michigan, USA kurs med
Merlin1392
17. februar
Mega-Event Cache GC82TK2 Let’s take a cachetur
Vancouver, Canada workshop med
twlare
24. februar
Mega-Event Cache GC82F8R thomfre & Heltinnens
cachetur.no Workshop #2
Haugesund, Norge workshop med
thomfre
25. februar
Mega-Event Cache GC839DZ Nok en gang i stua til Korsgat
Trondheim, Norge workshop med
Korsgat
2. mars
Mega-Event Cache GC837YV You CAM cachetur?
Maryland, USA workshop med
platoaddict

Vår økonomi

Å drifte cachetur.no krever et konstant fokus på utgifter og økonomi. Vi ønsker å tilby deg det beste produktet vi kan, samtidig som vi ikke kan benytte flere tjenester enn vi er i stand til å betale for.

2019 startet veldig bra, men det går en del tregere nå. Vi håper så mange som mulig vil fornye støtten sin i år, cachetur.no er helt avhengig av det.

Husk at alle oss som jobber med cachetur.no (og appen), inkludert utvikler og alle ambassadører, gjør dette uten betaling – på fritiden vår. Cachetur.no utbetaler ikke lønn til noen 🙂 Positive tilbakemeldinger er den eneste belønningen vi får, så vær så snill og gi oss den tilbakemeldingen du syns vi fortjener.

Andre relaterte nyheter

Har du ikke sett Caching in the Northwest-episoden med twlare ennå? Se den her:

Husk nåværende og kommende suvenirer:

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.