This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Vatvedt
Geocacher siden: 13. november 2009
Bruker på cachetur.no siden: 20. september 2014
Antall funn: 12 474
Antall turer: 32
Favorittcachetype: Virtuell
Favoritt-utskriftsmal: Detaljert, venstrejustert – Standardmal
Hjemfylke:  Østfold

Hvordan er din cachestil?

Jeg har vel gjort det meste innenfor Geocaching. Unntak finnes selvfølgelig, men de turene jeg husker best er de lange (ferie)turene hvor det er minneverdige høydepunkter. Være seg f.eks. USA eller Japan. Det er ikke mengden cacher som gir meg mest, selv om det også er prøvd, men det er de få minneverdige cachene. Ofte veldig gamle cacher på fine steder. Eller cacher som er veldig kreative. Turer med fokus på D/T står også høyt på listen. Der får jeg pushet komfortsonen min litt, være seg å klatre i trær, fjell, utforske lost places, dykke i vann eller lignende.

Fortell om den siste turen din

Den siste turen min var til Oslo sammen med titi89 og Draupne. Der stod både dykker-, øy- og grottecacher, sammen med klatrecacher og noen virtuelle på planen. Turen ble selvfølgelig planlagt på cachetur.no, og for å holde orden på tiden, brukte vi også appen underveis.

Hvilken funksjon på cachetur.no er du mest glad for at er der?

Den funksjonen jeg bruker mest, er muligheten til å invitere andre på samme tur. På den måten kan vi samarbeide med å lete frem de beste cachene til turen, samt de cachene som alle de involverte ønsker å finne. Vi har forskjellige behov og ønsker, og med denne funksjonen kan vi samarbeidet om dette.

Hvilken funksjonalitet fremhever du når du skal snakke om cachetur.no til folk som ikke bruker cachetur.no?

Muligheten for å samarbeide om detaljplanlegging av tur, utskrift for komplett oversikt, og nå appen for å holde orden på tiden. Samt muligheten for å generere en .gpx for å laste opp til GPS eller Smarttelefon.

Hvorfor bruker du cachetur.no?

Det er uten tvil det beste verktøyet for planlegging av cacheturer. Være seg om turen er sammen med andre, eller en tur helt alene. Den gir meg veldig god oversikt over hvordan jeg skal bruke dagen min, hvilke cacher jeg skal ta og hva jeg rekker i løpet av tiden jeg har til rådighet.

Hvorfor støtter du cachetur.no økonomisk?

Jeg støtter cachetur.no fordi jeg har troen på verktøyet og utvikleren bak det. Det er et verktøy som flere bør bruke, og som mange pr i dag har glede av i store deler av verden.

Hva er det viktigste cachetur.no gjør for deg?

Cachetur gir meg en god oversikt over turen min på en brukervennlig måte. Samt lar meg skrive ut cacheturen slik at jeg kan lage en bok med alt jeg trenger i samme perm. Både flybilletter, leiebil, hotellbookinger og selve cacheuren lager jeg en felles bok av. Det blir også en fin suvenirbok å slå opp i senere.

Hvordan har cachetur.no hjulpet deg å planlegge turer sammen med andre?

Vi samarbeider med å legge inn cacher, løse mysterier og korrigere koordinatene. I det tilfellet jobber vi kanskje utfra en liste, og løser de der. Så flytter vi de løste mysteriene over til turen. De som er med på turen, finner de cachene som de ønsker mest eller trenger mest, så lager vi en plan ut av det i felleskap.

Hvordan har cachetur.no-appen hjulpet deg på tur?

Jeg testet den for første gang på forrige tur, og den gav meg god oversikt over hvordan jeg lå an i løpet av dagen. Selvom den er under utvikling, er den allerede godt fungerende. Den vil definitivt bli brukt fremover.

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Brukerhistorier

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.