This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Turbeskrivelse skrevet av Mikkeline69:

Jeg surrer stadig rundt på geocaching.com-kartet på leting etter gode geoarter og i Madrid dukket det opp vanvittig mange. Jeg begynte å løse en del og tenkte at dette må det bli en tur av. Jeg la ut en invitasjon på Geotur for Indre Østfold Cachere på Facebook og det tok ikke lange tiden før turen var en realitet.

Turen krevde en del forarbeid

Jeg elsker Geoart, Mysteries, Wherigos, Letterboxes, Multier – alt som krever litt ekstra på forhånd. Det krever PLANLEGGING, og det liker jeg. Men, uten cachetur.no ville det blitt en vanvittig stor manuell jobb. Mange geoarter er ikke lagt opp til at man starter på nr 1 og fortsetter oppover i rekkefølge dessverre

Cachetur.no hjelper meg i svært stor grad å endre rekkefølgen til en naturlig runde/strek. I Spania er det veldig vanlig å bruke spoilerbilder og da er det utrolig greit å skrive ut turene fra cachetur.no.

Vi hadde en plan!

Jeg hadde med meg 3,2 kilo papir i kofferten med herlige detaljerte planer over hele turen. Cachetur.no sin nye funksjon i utskrift – automatisk oversatte hint var til stor hjelp og sparte oss for mange timer manuell oversettelse. Spansk er ikke vår sterke side. Vi leide 3 biler og hver bil hadde med seg turene på papir.

En god gjeng på tur

Totalt ble det 1527 funn for gjengen fra IØC som bestod av Akkim+M, Agnhorst, Lille ro, Torille, Bortevekk, Ihnorby, Team Hornseth, Gurimalla68, Dronning67, Stensbye og meg selv Mikkeline69. Mange milepæler ble nådd i løpet av turen og de ble alle behørig feiret.

Jeg takker hele reisefølget og cachetur.no som gjorde turen så vanvittig bra. Dette var ikke vår første tur sammen og blir nok heller ikke den siste.

Mikkeline69 (til høyre på bildet)

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)