This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

laila67
Geocacher siden: 2. august 2016
Bruker på cachetur.no siden: 18. september 2016
Antall funn: 4 355
Antall turer: 38
Antall turmaler: 3
Favoritt-utskriftsmal: Enkel liste med ikoner og koordinater – Speedy54-versjon
Hjemfylke:  Telemark

Hvordan er din cachestil?

Siden jeg er ufør så har jeg godt tid til å finne disse plastboksene i alle former og fager. Det og komme seg ut hver dag holder meg i form og noen ganger er det et stort problem å sitte helt rolig hjemme og da er det greit å ha noe å bruke tiden på. I all slags vær. Med over 4000 funn på rett under to år, så har jeg ikke ligget på latsiden. Startet 2 august 2016 og har hatt en bratt kurve.

Jeg ikke er så glad i byer med støy og mange folk, holder jeg meg unna store byer og sentrums-kjerner. Men ellers er det ikke mye som hindrer meg. Glad i å se og oppleve nye ting så er stadig på nye plasser. Toppturer eller andre turer i skog og mark er der jeg liker meg best, men må innrømme at jeg har benyttet litt for mye tid bak rattet i bilen og tatt en del park & grab cache. Liker veldig godt fellesturer og de cache som ligger på rekke og rad i naturen, uansett hva slags cache-type det er. Toppturer, trailer m.m.

Klatring….ikke med utstyr, men der det er bruk av stige eller fri klatring er jeg ikke sen om å plukke frem loggen. Mystery jobber jeg med når kroppen trenger hvile og forsøker så godt jeg kan å få løst de fleste.

Fortell om den siste turen din

Siste cachetur var sammen med Bokelskern på en tur hun hadde laget til Vestfold Power trail. Der fikk vi med oss alle 300 cacher på et døgn. Vi var fire stykker på turen og kjørte en bil, hadde selvfølgelig ikke med oss nok mat og drikke og måtte da kjøre en liten omvei for å få tak i mer energi.
Tiden gikk for fort så vi rakk ikke alle de som var utenom powertrailen, men de vi kjørte forbi plukket vi med oss. Takket være et godt hjelpemiddel i form av en utskrift fra cachetur.no.

Må også fortelle om turen til ROGEO, dette år. Her hadde jag laget tur m/delturer osv..men utrolig mange cache i, men fikk ikke logget halvparten en gang. Men da er det kjekt å kunne dra frem avsluttede turer eller rett og slett legge disse i en liste til senere bruk.

Hvorfor lager du turmaler?

Jeg har laget en offentlig turmal for Vestforld Powertrail, siden jeg syntes den burde få sin plass her.

I tillegg har jeg laget en offentlig liste på GM81 i Skien, som da inneholder alle D/T på bare multicache.

Hvilken funksjon på cachetur.no er du mest glad for at er der?

Jeg er veldig glad i lister, for der kan jeg lagre turer og mystery som jeg ikke helt vet når jeg klarer å få gjennomført.

Hvilken funksjonalitet fremhever du når du skal snakke om cachetur.no til folk som ikke bruker cachetur.no?

Lett å få oversikt over eventer og er en enkel plass å lage de lister og turer man selv vil. Og at man finner offentlige turmaler og lister som sparer mye jobb.

Hvorfor bruker du cachetur.no?

Det gjør at jeg kan ha mer oversikt over alle turer eller ønske om turer jeg finner på å gjennomføre. Fin plass til å lagre og dele med andre også, spesielt om vi sitter å løser mystery sammen. Fint med all oversikt på en plass. Det er også veldig bra at vi kan skrive notater på hvordan vi har løst disse oppgavene, da det er letter å finne frem til ved senere anledning.

Hvorfor støtter du cachetur.no økonomisk?

Ja, jeg syntes dette er en fin side som jeg benytter flittig. Da syntes jeg også at jeg bør bidra til at siden blir i lang tid fremover.

Hva er det viktigste cachetur.no gjør for deg?

Lærer meg å få bedre system og oversikt over mine cacheturer og løste mystery, da løsarksystemet hos meg ikke virker i det hele tatt.

Hvordan har cachetur.no hjulpet deg å planlegge turer sammen med andre?

Vi lager turer/lister sammen, løser mystery, legger til og trekker fra cacher, og sorterer etter rute/avstand. Vi får også en fin oversikt over hvor lang tid turen vil ta, i alle fall om vi ikke bruker for lang tid ved eller mellom cachefunnene.

Hvordan har cachetur.no-appen hjulpet deg på tur?

Denne appen har jeg nettopp tatt i bruk og må si at så lenge jeg har en planlagt tur der jeg har utskrift, så benytter jeg den og ikke appen.

Savner at jeg kan bruke appen på lister, for hadde jeg hatt det så hadde det vært lettere for en som er så impulsiv som meg og bare tatt den frem når jeg var en annen plass en det som var planlagt.

Hva syns du om cachetur.no sin brukerstøtte?

Kjapp, hyggelig og helt topp.

Noe annet du vil si?

Det er vel ikke så veldig mye mer å si om denne siden. Annet et tusen takk for at dere laget denne siden og deler den med oss.

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Brukerhistorier

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.