Mange har nok fått med seg at en ivrig gjeng fra Sørlandet har satt ny Norgesrekord i antall funn på et døgn. Og som mange andre, har de brukt cachetur.no til planlegging. Vi syns slike stunt er spennende og gøy, så vi spurte pent om de ville skrive noen ord til oss. Så uten videre om og men, her kommer historien fra Team Pirate4x4:


Alt blir mye lettere med skikkelig planlegging, og når det gjelder geocaching så er det ikke mange verktøy som brukes mer av oss enn Cachetur.no.

God planlegging er båe artig og nødvendig, cachetur.no er uten sidestykke det beste verktøyet vi bruker

God planlegging er båe artig og nødvendig, cachetur.no er uten sidestykke det beste verktøyet vi bruker

Ferietid betyr at man endelig kan realisere noen av de cacheplanene som har ligget å ulme lenge. Powertrailen i Rendalen har ligget og lokket en stund, og hvorfor ikke forsøke seg på et skikkelig stunt. Det ble mange timer foran PCen med Cachetur.no, og etter hvert ble planen klarere og klarere. Vi plukket ut 855 cacher for å ha nok å ta av, at vi skulle rekke enda noen til tok vi som en ren bonus.

Rendalen var et mest naturlige stedet å reise for et stunt som dette, her har ”Kassimaja” laget en Powertrial med over 1000 bokser

Rendalen var et mest naturlige stedet å reise for et stunt som dette, her har ”Kassimaja” laget en Powertrial med over 1000 bokser

Om man planlegger å logge en cache hvert halvannet minutt døgnet igjennom er det helt avgjørende med en skikkelig plan, og alle relevante cacheopplysninger kjapt tilgjengelig, og med utskriftene fra cachetur.no så gikk virkelig turen som en drøm.

Etter nesten 5 timer var cache nr 200 logget, og humøret var på topp

Etter nesten 5 timer var cache nr 200 logget, og humøret var på topp

Turen tok oss med til flotte steder og Rendalen viste seg fra en sin beste side

Turen tok oss med til flotte steder og Rendalen viste seg fra en sin beste side

913 cacher på 24 timer er et helt uvirkelig høyt antall, og god planlegging og et bra opplegg var for oss helt avgjørende for å sette Norgesrekord i antall loggede cacher på en dag.

Kl 23.58 logget vi boks nr 913 for dagen, og ny Norgesrekord med veldig god margin var et faktum, en lang slitsom men fantastisk dag var dessverre over. Hadde vi gjort det igjen?? Ja helt klart er svaret fra alle. Fra venstre: Team Pirate4x4, SPvS, Psyduck 54, TeamNedenes, MrVon Foto: MrVon

Kl 23.58 logget vi boks nr 913 for dagen, og ny Norgesrekord med veldig god margin var et faktum, en lang slitsom men fantastisk dag var dessverre over. Hadde vi gjort det igjen?? Ja helt klart er svaret fra alle. Fra venstre: Team Pirate4x4, SPvS, Psyduck 54, TeamNedenes, MrVon – Foto: MrVon

Stor takk til alle som hjalp til med råd og vink og stor takk til cachetur.no for et glimrende verktøy uansett om turen er lang eller kort.


Vi takker for fine ord, og gratulerer de ivrige med en meget imponerende Norgesrekord!


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.