This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Vårt mål er at cachetur.no skal være det perfekte verktøyet både for planlegging og gjennomføring av turer. Derfor har vi også verktøy som skal hjelpe deg etter turen er gjennomført. Men en ting mangler. Logging av cacher må fortsatt gjøres utenfor cachetur.no.

Hjelp oss stake ut kursen

Vi har siden sommeren snakket litt internt om muligheten for å støtte logging direkte fra cachetur.no. Nå har vi kommet til fasen hvor vi trenger litt mer info fra dere – brukerne våre. Hva bruker dere i dag, og hva trenger dere av cachetur.no? Og om dere i det hele tatt ønsker å logge fra cachetur.no.

Derfor setter vi stor pris på om du kan ta deg tid til å svare på denne undersøkelsen.

Du kan svare på norsk, svensk, dansk eller engelsk 🙂

Så, hva ser vi for oss så langt?

Alt er på tegnebordet foreløpig, og vi har ikke noe klar løsning. Men noe av det vi diskuterer, og ser på er:

  • Full synkronisering av field notes/drafts/utkast mellom cachetur.no og geocaching.com (og alle andre apper som støtter dette)
  • Loggemaler
  • Enkel måte å laste opp bilder på
  • Detaljert infovisning ved logging, med StreetView, kart, siste logger, egne notater og hurtig visning av andre turdeltagere sine logger
  • Full integrasjon med oppgavesvar
  • Logging av funn/DNF/NM direkte i appen, som så sendes til cachetur.no hvor du kan skrive loggen ferdig (eller på geocaching.com, takket være automatisk synkronisering av utkast)
  • En eller annen form for hjelp til familier som cacher sammen, med flere kontoer

Når kan jeg begynne å logge?

Dette er ikke noe vi klarer å lage over natta. Ikke iløpet av neste uke heller. Foreløpig er dette kun på kartleggingsstadiet, og responsen vi får her er med på å avgjøre tempoet.

Vi har mye annet som må gjøres iløpet av det neste året, så når vi begynner på dette, må vi fokusere på grunnfunksjonaliteten først. Og så utvide det videre derifra.

Har du kommentarer?

Del de med oss!

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Ny funksjonalitet

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.

1 kommentar

Frank Pavels Petersen · 24. september 2018 00:01

Jeg bruker ofte cachetur til lengre og kortere turer – printer turen og får da ut de detaljer jeg ønsker – det beste hjelpemiddel jeg har er jo nettopp print av turen når jeg kommer hjem – her er det gjort notater som gjør at man husker endel viktige detaljer når msn skal logge

Om man hadde en funksjon for å kopiere fra notater til en ny boks som heter «logg» på hver enkelt cach i turen kunne dette blitt utrolig bra – da kunne man bare skrevet loggen i cachetur og trykk publiser

Lukket for kommentarer.