This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

For halvannen uke siden skreiv vi at vi skulle undersøke litt muligheter for en egen cachetur.no app. Det har vi forsøkt, og plutselig i dag ble første testversjon tilgjengelig på Google Play.

Tilgjengelig på Google Play

iOS kommer etter

Prosessen med å få en app ut i Apple App Store er litt mer omstendelig, og tidkrevende. Vi venter fortsatt på godkjennelse av første testversjon for iOS.

Planen er å støtte både iOS og Android, på både mobil og nettbrett.

Vi hadde ikke egentlig tenkt å lansere offentlig i kveld, men plutselig ble det slik. Test på iOS blir mer lukket (fordi det er eneste vi kan der).

Finansiering

Det har gått fort den siste uka, og det har kostet mye penger. Det er ikke gratis å få en app ut i App Store! Totalt har vi hittil lagt ut ca. 9 000 kr på dette prosjektet.

Heldigvis har mange bidratt med både små og store donasjoner, og det er med stor glede jeg kan si at ~50% allerede er dekket inn.

Du kan følge status på finansiering av appen her.

Til dere som har bidratt: TUSEN TAKK!

Veien videre

Planen i første omgang er å få laget en såkalt MVP – Minimum Viable Product. Altså akkurat nok funksjonalitet til at man kan begynne å bruke appen, og komme med feedback for å bidra til å styre veien videre.

Dette gjør vi fordi det raskt gir oss noe som kan brukes, og fordi det gjør at vi ikke bruker tid på å lage funksjonalitet ingen trenger.

Snart er det ferie, og derfor vil det heller ikke skje så mye mer med appen fremover. Men vi håper de som er med å tester tar seg tid til å prøve det lille som er, og se om dette er noe de kan ha nytte av eller ikke.

Så får vi se hva dette blir til slutt…

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.