This post is also available in: English (Engelsk)

I fjor feiret vi treårsjubileum for cachetur.no, men den gang var vi litt usikre på datoen vi egentlig burde feire. Nå har vi gravd litt, og funnet den reelle jubileumsdagen.

Hele landet feirer

Hele landet feirer denne dagen, men det er kanskje ikke så mange som feirer oss. Cachetur.no i nåværende form så dagens lys 17. mai 2014. Forløperen til cachetur.no er litt over et år eldre enn det, og de som er interessert kan lese historien her.

Vi har ikke planlagt noe jubileumsfeiring lik den vi hadde i fjor, men vi skal ha event – GC7MXGT Meet cachetur.no.

Jubileumskonkurranse

Vi kjører en liten jubileumskonkurranse på eventet, og den er veldig enkel:

Logg will attend, og delta. That’s it.

Vi trekker ut en heldig deltager, som vinner denne flotte cachebeholderen, full av cachetur.no-stæsj. *WA må logges innen 16. mai kl. 23:59 for å være med i konkurransen.

GeoGearHeads

Samme dag, i alle fall hvis vi ser litt internasjonalt på det, blir vår amerikanske ambassadør, platoaddict, intervjuet live på GeoGearHeads episode 333.

Sendingen er 21:10 – 22:00 Eastern Daylight Time, som er 03:10 – 04:00 (18. mai) sentraleuropeisk tid.

Det er fryktelig seint/tidlig, men vi skal gjøre det vi kan for å holde oss våkne, og få dette med oss. Og om vi får det til, håper vi at vi kanskje blir en liten gjeng som samler oss rundt en eller annen skjerm.

De som ikke kan, orker eller rekker det, kan selvfølgelig se hele showet når det måtte passe i etterkant.

 

Selv om du ikke kan være med på noe av dette, kan du fortsatt være med på feiringen! Del dine cachetur-bilder på Instagram med #cacheturno

This post is also available in: English (Engelsk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.