I dag har folk flere steder i landet vært med å feire cachetur.no sitt treårsjubileum.

Litt vanskelig å sette en dato

Det er vanskelig å sette en dato, siden cachetur.no startet som Geocaching Haugalandets Turplanlegger. Derfor gikk vi etter datoen cachetur.no startet å eksistere (bokstavelig talt: registreringsdato for domenenavnet). Dvs. nesten. Selve datoen er 15. mai, men vi syns det var mye bedre å feire i dag – søndag 14. mai.

Fire samtidige eventer

Totalt fire event, som foregikk nøyaktig samtidig, ble arrangert i landet vårt.

Samtlige event hadde kake, loddtrekning og garantert mange hyggelige og artige samtaler.

GC74PFM Treårsjubileum – Rogaland – HQ

Det måtte selvfølgelig arrangeres jubileumsevent utenfor HQ. Været var noe utrygt, men det ble ikke så galt til slutt. Mange folk, mye mat og kake og topp stemning!

Kake importert fra Bergen, takk til kawlii!

Du kan lese mer om HQ-eventet på thomfre.net.

GC74X6M Treårsjubileum – Østfold – Vatvedt

Vatvedt stod for dagens østligste event. Og der var stemningen på topp, blant de rundt 30 fremmøtte. De slapp, som flere i dag, akkurat unna regnværet.

Rett før eventet regnet det godt, så paraply var tatt med i fleng. Rett før eventet begynte, gav regnet seg, og selv om ikke solen tittet frem, var det fint eventvær. Oppmøtet ble vel på rundt 30 personer, og det var overraskende bra med tanke på været. Loddtrekning og kaffe og kaker var en del av programmet, og coin ble trukket ut. Cachetur.no-pins ble trukket ut til 2. og 3.plass. Vi hadde til og med tre firbente på besøk. Hyggelig prat, og både historier og TBer ble delt.

GC74PTE Treårsjubileum – Møre og Romsdal – cghove

Så var det da Event dag for å feire cachetur sin treårsdag. cghove hadde plukket ut en liten pærle av en oase som er godt gjemt midt inne i et industriområde. Møtt opp i god tid med grillkull til grill, og ved til bål (ja Sunnmøringer kan ved rette annledninger kaste bort penger, ved å fyre til kråka… 😉 )

Vi var 12 stk som ble sittende rundt bålet og kose oss med pølsegrilling, og prat om ønsker og forhåpninger for cachemiljø på sunnmøre, røverhistorier og latter. Og barn, som barn flest når vi er samlet ved sjøen, måtte nærmere og nærmere det isklade vannet ( som cghove er sikker på hadde en temperatur på minus 1000 grader Kelvin) før det tilslutt ble vading og ikke bading på de.

Takk til fotograf larsh22

Cghove hadde tatt med seg litt forskjellig småtteri, og skrev opp navn på alle deltagere, og brettet og la i et «cito»-nett fra en butikk kjede. Og et nytt sett med lapper hvor det stod : Coin (1 lapp), Lanyard (1 lapp), TB(2lapper), Geocaching Patch (2 lapper 1 brun og en grønn), Loggebrett (1 lapp) som havnet i en egen pose. Og så fikk de 5 barna som var her veksle på å trekke opp 1 lapp på gevinst, og en på vinner. Og selvsagt så var det «trøstepremier» i form av Cachetur.no-pins og Buttons til resten 🙂

Skal ikke klage på været. Selv om solen glimret med sitt fravær i dag, så gjorde også regnet det samme. Noen få dråper under eventet, men ikke noe å bry seg om. Og til slutt når klokken nærmet seg halv 5, så var vi 2 som ble sittende igjen lengst, klar til å dra videre til andre ærender. Vi fikk slått sjøvann utover bål og grill, og kastet siste rest av boss i bossstativet som er utplasert ved GZ…

GC74XBA Treårsjubileum – Aust-Agder – Piraten

20 glade geocachere møtte opp for å feire cachetur.no sitt treårsjubileum. Og i vårlig vær ble det både grillmat og kake, som seg hør og bør når man feirer år… En og annen cacheskrøne ble det nok også servert

Tusen takk!

En stor takk til alle som har arrangert eventer i dag, de som har tatt bilder og skrevet noen ord, alle som har bakt kaker og de som ellers har bidratt til å gjøre dette til et flott jubileum!

Takk til alle som har deltatt, og alle som allerede har skrevet en rekke fantastiske logger!

Takk til alle ambassadørene, som står på og kommer med innspill (både dag og natt), reklamerer og ellers bidrar positivt.

Takk til alle som sponser cachetur.no!

Og takk til alle som bruker cachetur.no, snakker om cachetur.no og kommer med tilbakemeldinger og forslag.

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.