This post is also available in: English (Engelsk)

Nå er vi endelig i full gang med videreutvikling igjen, og i dag har vi fått unna en mengde småsaker. Forhåpentligvis rekker vi noen til før helga er helt over også 😀

Vi har gjort mye småpirk, men også noen litt større endringer.

Endringslogg

For at det skal være lettere å følge med på endringer som blir gjort på cachetur.no, for de som har lyst til det, har vi nå laget en egen side for endringslogg.

Her finner du de siste 100 endringene som er gjort på cachetur.no (fra og med i dag). Alt står på engelsk, så vi skal slippe å holde dette oppdatert på flere språk.

Del turmalene dine

Vi har gjort det enkelt å dele en turmal, både i sosiale medier og i cachebeskrivelser, blogger etc. Bare trykk på «Del» i turmenyen, så får du opp dialogen under. Den har enkle kodesnutter du kan kopiere og linker du kan trykke på for å dele i sosiale medier.

Klokkeslett på eventer

Vi har hatt klokkeslett på eventer i kalender og eventoversikt en stund, men nå får du de også rett i veipunktlista på en tur. Klokkeslettet kommer selvfølgelig også med på utskrifter.

Nye veipunkttyper

Vi har lagt til tre nye veipunkttyper i dag:

  • Labcache
  • Drivstoff
  • Ladestasjon

Distanse mellom drivstoff og ladestasjoner

De to siste veipunkttypene over ble lagt til for å legge til rette for en ny funksjon. Dersom du legger inn veipunkter med typen drivstoff eller ladestasjon, vil du få indikert avstanden fra starten av turen eller avstanden fra forrige stasjon. Avstanden er basert på den genererte kjøreruta.

Dette er nok hakket mer nyttig for elbilister enn for de som kjører fossilt, men funksjonen er der for begge.

This post is also available in: English (Engelsk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.