Det er ikke mer enn en uke siden sist jeg skrev et innlegg som dette, og nå er det på tide å skrive ett til!

Siden sist har det skjedd flere endringer, og vi har fått på plass et par nye funksjoner.

Autoprioritet

Vi har laget et verktøy for å sette prioritet på cacher i en tur automatisk, basert på et sett regler.

Verktøyet finner du under «Endre tur» og «Prioriteringsverktøy».

Autoprioritet

Import av korrigerte koordinater fra geocaching.com

Du kan nå importere korrigerte koordinater fra geocaching.com. Det gjør du ved å trykke på «Endre tur» og så «Importer korrigerte koordinater».Importer korrigerte koordinater

Endringer på tursiden

Det er gjort flere endringer på selve turinfosiden, for å gjøre ting mer oversiktlig og for å gjøre rutineoppgaver enklere.

Endringen det er enklest å se er menyen som er flyttet til toppen:

Tursidemeny

Det indikeres nå også på alle turer enten hvor lenge det er til turen starter, om den pågår eller hvor lenge siden det er den ble avsluttet (den grønne boksen du ser på bildet over).

Det har lenge vært mulig å endre kommentarer, koordinater og prioritet på et veipunkt ved å trykke i kommentarfeltet i veipunktlista. Nå har vi lagt til et ikon som dukker opp når du beveger musa over, slik at det skal bli synlig at det er mulig å gjøre det. I tillegg er det nå mulig å manuelt legge inn hvor lang tid du mener du vil bruke på et veipunkt. Det vil overstyre den automatiske beregningen. Det er også mulig å velge om en cache skal tas med i den automatiske ruteberegningen eller ikke. Slik kan du enkelt skru av beregning for cacher som ellers ville gjort ruteberegning umulig.

Endre direkte i veipunkt

På bildet over er også «Legg til»-knappen, som nå ligger i toppen av veipunktlista. Den lar deg raskt og enkelt legge til et nytt veipunkt, uten at du må gå via «Endre tur».

Legg til nytt veipunkt

Har du lagt til et veipunkt for mye, så kan du nå slette det direkte fra lista også. Trykk på den blå infoknappen for å utvide veipunktet, så trykker du på det røde krysset.

Slett direkte i liste

Det er nå også mulig å sortere veipunktene direkte i lista, det gjør du ved å ta tak i delen der nummeret står (helt til venstre) og så dra den dit du vil ha den. Når du er ferdig med å sortere må du trykke «Lagre sortering» øverst i høyre hjørne.

Sortering direkte i liste

Nye sponsorer

Det har kommet et stort antall nye sponsorer den siste uka (flertallet av de er fra Østfold) – en stor takk til alle (både nye og gamle)! Dere gjør alt dette mulig!


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.