This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Det er lett å bli sittende og riste på hodet over alle de formaninger, forverringer og restriksjonene som vi får i disse dager. Og det er lett å miste litt av motet. For mange. Men hva kan da være mer livgivende enn å se på nyheter døgnet rundt?

For noen av oss er det helt klart mye bedre å se på mulighetene. Og de er der. Selv om de er langt framme, så er det fortsatt muligheter. Det vil komme tider det er mye lettere å reise igjen. Og den dagen dette er en mulighet, vil jeg da sitte inne, eller vil jeg komme meg ut? For meg er svaret veldig klart: da vil jeg ut. Så derfor vil jeg nå benytte de neste dagene / ukene, ja kanskje også månedene til å gjøre klar mine muligheter. Jeg vil planlegge.

For ved å drømme meg bort til en tur, enten til et land jeg vil besøke, en by jeg vil se igjen eller en tur ut i ukjent mark, så finner jeg lyspunkter jeg kan gi meg selv og drive meg selv fremover med, selv om eventer nå blir avlyst eller utsatt. Så hvorfor ikke lage en tur til det landet eller den byen eller det området du vil besøke?

Sett gjerne turen opp som en kladd, inviter med deg folk du vil dra på tur sammen med, og bruk cachetur.no / cachetur-assistenten til å finne gode mål som dere kan dra til når den tid kommer. Cachetur.no vil uansett kunne varsle deg dersom noen av cachene du planlegger vil bli endret, og når du begynner å se konturene av en tur, så vil du jo også kunne få informasjoner om nye eventer som kommer langs ruta når den tid kommer. Og kanskje noen av dere også rekker å løse noen mystery-cacher før turen kommer i gang?

Sitt ikke inne og se negativt på verden! Sitt heller inne og planlegg den neste opplevelsen din, og vit at den kommer. Og at med cachetur.no vil du og dine reisekamerater ha alt klart når dere drar. Så se heller på geocache-kartet enn på trykksverten i virusvarselet i avisen.

God planlegging.

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Cachetur.no