This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Lagrede steder har vært nyttig for mange, men det har også vært en funksjon som ikke har hengt med i resten av utviklingen på cachetur.no. Basert på tilbakemeldinger, ser vi at funksjonen nå skaper mer forvirring enn nytte. Vi har derfor bestemt oss for å fjerne funksjonen.

Et nytt og bedre alternativ

Istedet for å bruke tid på å oppdatere lagrede steder, har vi valgt å heller ta i bruk en funksjon vi allerede har. Alle eksisterende lagrede steder blir i dag flyttet til en ny liste, slik at de fortsatt er tilgjengelig.

Dette har flere åpenbare fordeler:

  • Du kan dele dine lagrede steder med andre, f.eks. i en gruppe
  • Du kan legge inn kommentarer også (noe som ikke gikk før)
  • Alle listeverktøy, som kopiering, flytting og innlegging fra kart vil fungere

Forbedret registrering av nye veipunkter

Og for å gjøre det enda bedre, oppgraderte vi «Legg til veipunkt»-dialogen for noen måneder siden.

Når du begynner å skrive i feltet for veipunktnavn, vil cachetur automatisk søke gjennom veipunkter i dine gamle turer og lister (og dermed også de lagrede stedene). Alt du trenger å gjøre, er å klikke på det veipunktet du vil gjenbruke, og så på den blå knappen for å legge det til.

Vi håper dette bidrar til å gjøre funksjonen mindre forvirrende, og samtidig enklere å bruke.

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.