This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Vi har nå lansert versjon 1.8 av mobilappen vår. Og i samme sleng er den døpt om til «Cachetur.no Trip Assistant» – for å understreke at dette er en assistent, ikke en fullblods-geocachingapp.

Appen er allerede tilgjengelig for Androidbrukere, men det vil som vanlig drøye litt lenger før den er tilgjengelig for iOS.

Viktig info for Androidbrukere

Grunnet en bug i rammeverket vi bruker i appen, vil det ved første oppstart etter oppgradering se ut som du har mistet alle turene du hadde lagret. Det har du ikke. Løsningen er å restarte appen (altså lukke den helt, og starte den på nytt). Da kommer alle turene tilbake igjen.

Ytelsesforbedring

Generell ytelsesforbedring er kanskje en av de viktigste endringene i denne versjonen. Appen vil for de fleste oppleves som mye raskere i bruk, og dermed også mer behagelig å bruke.

Marker delmål

Noen ganger kan det være at du trenger å være et sted til en gitt tid, f.eks. fordi du skal rekke et event, rekke ei ferje etc. Da kan det være mer nyttig å vite når appen beregner at du skal være fremme der, istedet for ved siste veipunkt.

Derfor kan du nå markere et veipunkt som et delmål. Trykk på de tre prikkene, og så Marker som delmål.

Da blir veipunktet markert som delmål, og statuslinja i bunn vil vise status og estimert ankomst på neste delmål (eller siste veipunkt som vanlig, etter du har passert delmålet). Delmålet blir også indikert med et flagg i lista.

Last opp ankomst-/avgangstider

Du kan nå også laste opp alle registrerte ankomst- og avgangstider fra appen til cachetur.no. Da blir de synlige i loggehjelpen, hvor du også kan få opp et kart tilsvarende det som er i appen.

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.