This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Sommeren er her igjen, og nå har vi endelig fått høyere temperatur enn 14 grader utenfor cachetur.no HQ også.

Forhåpentligvis skal mange ut på mange flotte cacheturer denne sommeren (kanskje har du allerede vært på tur?). Og vi håper selvfølgelig at du har planlagt turen med cachetur.no 😉

Vi går inn i en tid med lavere hastighet på utvikling, og tidvis noe redusert responstid på support. Men som i fjor, har vi en ganske godt opplært gjeng på support, som bidrar til at vi kan opprettholde et relativt bra nivå gjennom hele sommeren.

For et par uker siden runda vi 40 000 turer, ca. et år etter vi feiret tur nummer 20 000. Det betyr at det har vært en dobling for andre år på rad.

Året hittil

Og vokst det har vi på alle måter. Det har skjedd mye dette året også. Veldig mye. Økonomisk ser det også bedre ut i år enn i fjor (men vi trenger fortsatt bidrag).

Vi har fortsatt å bruke en del tid på å bygge bedre admin-, moderator- og supportverktøy, og  fortsatt å lære opp ambassadørene i support.

Det har også kommet mengder av ny funksjonalitet, og mye gammelt har blitt forbedret. Vi har som vanlig også lagt til noen nye bugs som kan fikses senere.

Issues done

Vi har  lukket mange saker i det siste, og det er lett å se av grafen over antall lukkede saker over.

Del dine erfaringer

Er du fornøyd med cachetur.no? Har cachetur.no hjulpet deg denne sommeren? Del gjerne erfaringene dine med oss! Enten i en av gruppene våre på Facebook, eller ved å sende en melding til oss.

Vi håper også at du vil ta deg tid til å melde inn dine ønsker, irritasjonsmomenter, kommentarer eller ris/ros.

Sommerbilder

Vi vil veldig gjerne se deres cachetur.no-relaterte sommerbilder! Bilder av cachetur.no-planer (eller appen) i bruk er noe vi virkelig liker å se – så del i vei!

Bilder kan tagges med #cacheturno (uten punktum) på Instagram, eller på vår Facebookside. De vil da havne på dashbordet, og på vår seksjon for sosiale medier.

Trip plan

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.