This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

I dag, på selveste 17. mai – Norges nasjonaldag, feirer cachetur.no sitt femårsjubileum. Cachetur har røtter lenger tilbake, men det var på selveste 17. mai i 2014 at cachetur.no ble lansert som cachetur.no.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan cachetur.no startet, kan du ta en titt på vår tidslinje.

Lokal start

Cachetur.no startet som et lokalt verktøy, under navnet Geocaching Haugalandets Turplanlegger. I starten var vi ikke en gang tilknyttet API-et til geocaching.com. Alt måtte legges inn manuelt, og utskriftene så ikke akkurat imponerende ut.

Old plan

API-tilgang kom etterhvert på plass, og det var nok til å fange interesse rundt omkring i vårt langstrakte land, og før vi visste ordet av det, var vi blitt nasjonale. Et navn og en logo ble valgt, og slik ble vi cachetur.no.

Old dashboard

Vi har kommet en lang vei siden da

Mye har skjedd siden vi startet i 2014. Vi har vokst enormt, både i antall brukere og i funksjonalitet. Helt siden starten, har vi klart å finansiere all drift basert på frivillige donasjoner, uten behov for premiummedlemsskap eller reklame.

I 2017 ble vi internasjonale – ikke dårlig for noe som egentlig skulle være et lite lokalt verktøy. Nå er vi tilgjengelig i hele 7 språk. Vi har til og med fått vår egen app!

Cachetur.no har blitt vist frem på eventer over hele verden, og mange flere blir det forhåpentligvis fremover.

FAD 2017

Et dedikert team

Cachetur.no sin brukerstøtte er i verdensklasse, og de fleste spørsmål besvares iløpet av få minutter. Det er takket være et team av dedikerte ambassadører, som i tillegg til support, også håndterer ting som hjelpesenter, moderering, kurs og opplæring og ikke minst bidrar i diskusjonene om hvordan vi skal drive cachetur.no videre.

Tusen takk!

Tusen takk til alle som har hatt tro på oss, alle dere som bidrar økonomisk, alle ambassadører, alle oversettere og alle som bare er en del av det positive miljøet – dere er alle grunnen til at vi har kommet så langt som vi har!

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.