This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

…men det finnes hjelp allikevel!

Selv om Clippy var årets aprilspøk, var det noe sannhet i blogginnlegget. En del ser ut til å forvente at cachetur.no helt magisk skal vite hvilke cacher du vil finne. Slik er det ikke, cachetur.no vil ikke planlegge turene dine for deg. Men, cachetur.no er et kraftig verktøy som kan hjelpe deg langt på veien.

Du må selv planlegge hvilke cacher du vil finne – for kun du vet hva du liker. Vi gjør vårt beste for å tilby så gode verktøy som mulig, slik at jobben blir lettere for deg. Og samarbeider du med andre (for geocaching er best når man ikke gjør det alene), så slipper du kanskje å planlegge allikevel 😉

Vi er her om du trenger hjelp

Selv om Clippy har forsvunnet, er vi fortsatt her – et dedikert team av ambassadører og en utvikler, er klar til å svare på alle spørsmål som kommer inn til oss (du får best svar på spørsmål som har med cachetur.no å gjøre 😉 ).

Ikke vær redd for å ta kontakt – det er ingen spørsmål som er så dumme som de som aldri blir stilt!

Clippy er gratis

Clippy kostet overhode ingenting, og du kan faktisk leke med han selv om du vil – ta en titt på https://www.smore.com/clippy-js.

Men å drifte cachetur.no, det er overhode ikke gratis. Alt koster, og vi er helt avhengig av frivillige donasjoner fra våre brukere. Så neste gang du ser en av våre bidragsytere, kan du gjerne si takk – for uten disse hadde ikke cachetur.no kunnet eksistere.

Clippy har ikke gjort noe som helst, for slik sporing av våre brukere driver vi ikke med. Cachetur.no skal være (og er) en trygg nettside å besøke.

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.