This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Vi legger snart 2018 bak oss, og cachetur.no kan se tilbake på nok et år fylt med nye rekorder.

I løpet av 2018 har det kommet en hel del nytt på cachetur.no, og vi har vokst en del internasjonalt. Vi har lukket over 500 små og store saker i prosjektstyringsverktøyet vårt. Vi har feiret 4 år på nasjonaldagen vår, og rundet 20 000 turer (nå oppe i over 28 000). Det har kommet mange nye funksjoner i 2018, og mange av de eksisterende har blitt kraftig forbedret. Forhåpentligvis har vi klart å levere et enda bedre verktøy enn vi hadde når året startet.

I skrivende stund er det registrert 28 169 turer og 1 213 lister, fordelt på totalt 6 353 brukere. Det er nesten en dobling av både antall turer og brukere sammenlignet med i fjor.

Økonomisk har vi nok en gang sprengt alle forventninger, og takket være sponsorene våre har vi hatt anledning til å vokse stort i år. Dette har gjort at vi har kunnet utvide med flere nye funksjoner og muligheter vi ellers ikke ville kunne gjort – blant annet appen. Så en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre dette mulig!

Vi er avhengig av støtte i 2019 også, så vi håper så mange som mulig vil være med oss videre i det nye året.

Nå gjenstår det bare å ønske dere alle et riktig godt nytt cacheår! Vi håper året blir fylt med mange flotte turer, gode opplevelser og masse moro!

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.