This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Nå er det endelig sommer igjen, og  i Norge (i alle fall i sørlige deler av Norge), har vi virkelig hatt sommer noen uker nå.

Forhåpentligvis skal mange ut på mange flotte cacheturer denne sommeren. Og vi håper selvfølgelig at du har planlagt turen med cachetur.no 😉

Vi går inn i en tid med lavere hastighet på utvikling, og tidvis noe redusert responstid på support. Nytt i år er at vi har en ganske godt opplært gjeng på support nå, som bidrar til at vi kan opprettholde et relativt bra nivå gjennom hele sommeren.

Akkurat nå er vi 100 turer unna 20 000 turer, litt over et år etter vi feiret tur nummer 10 000. Det betyr at vi har vokst ganske bra det siste året.

Året hittil

Og vokst det har vi på alle måter. Det har skjedd mye dette året. Veldig mye. Vi har flyttet inn i ny server. Vi har fått våre første utenlandske ambassadører. Vi har byttet ut Mapzen med GraphHopper. Vi har vokst enormt. Utgiftene har også vokst enormt, men heldigvis har inntektene fulgt etter.

Vi har brukt en del tid på å bygge bedre supportverktøy, og lære opp ambassadørene i support.

Det har også kommet mengder av ny funksjonalitet, og mye gammelt har blitt forbedret. Vi har også lagt til noen nye bugs som kan fikses senere.

Vi har  lukket mange saker i det siste, og det er lett å se av grafen over antall lukkede saker over. Under viser antall kodeendringer fordelt på måned.

Veien foran oss

Groundspeak lanserte nytt API for et par dager siden, og veldig mye av tiden fremover må brukes på overgangen til det. Vi er fortsatt usikre på hvor store konsekvenser endringene får, og om vi kan måtte gjøre tiltak som går utover eksisterende funksjonalitet eller ikke. Hittil kan de se ut som vi får utfordringer med indikering av funnstatus, og importering fra PQ og liste vil (om ikke noe forandres) gå en del tregere enn det gjør i dag.

Vi vil etter sommeren evaluere om endringene i supportsystemene våre har fungert så bra som vi håper og tror, og om vi eventuelt må gjøre flere tiltak. Vi håper også at du vil ta deg tid til å melde inn dine ønsker, irritasjonsmomenter, kommentarer eller ris/ros.

Tysk oversettelse klar

Vi har i dag lansert tysk oversettelse av cachetur.no, og vi har fått vår første tysktalende ambassadør med på laget – Don Rodolphos.

Del dine erfaringer

Er du fornøyd med cachetur.no? Har cachetur.no hjulpet deg denne sommeren? Del gjerne erfaringene dine under «Praise»-delen i vår Community!

Sommerbilder

Det blir ingen sommerkonkurranse i år, slik vi har hatt tidligere år. Men vi vil allikevel veldig gjerne se deres bilder! Bilder av cachetur.no-planer i bruk er noe vi virkelig liker å se – så del i vei!

Bilder kan tagges med #cacheturno (uten punktum) på Instagram, eller på vår Facebookside. De vil da havne på dashbordet, og på vår seksjon for sosiale medier.

Under er et eksempel på type bilde vi håper å få se mer av:

Et bilde publisert av kawlii (@kawlii)

God sommer!

This post is also available in: English (Engelsk) Deutsch (Tysk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.