This post is also available in: English (Engelsk)

For å gjøre cachetur.no så bra som det er, ligger det mange timer og en god del jobb bak. All jobben blir utført av et lite knippe dedikerte personer.

Utvikling og Drift

Thomfre bruker utallige timer på cachetur.no. Det kommer inn stadig nye og utfordrerne ønsker, som han etter beste evne (og tid) legger til rette for at dere skal få. Men det kan ta litt tid noen ganger… dessverre.

Det hender at noe blir ordna med en gang, om han har en god idé på hvordan det skal løses. Mens andre ting kan ligge i måneder før brikkene plutselig faller på plass

Vi er jo også geocachere, samtidig som vi begge har en jobb 😉

Ambassadørteamet

Ambassadørene gjør en god jobb med å lette noe av arbeidsmengden til thomfre, slik at han kan bruke tida på å utvikle enda mer.

De bistår i diskusjoner om videre utvikling, og kommer med gode og velmenende råd.

De er med på å promotere cachetur i Podcaster, de holder kurs, og taler. De er også med på å spre budskapet på andre måter, og snakke med folk på eventer.

De er kort fortalt med på å gjøre cachetur.no synlig for resten av verden.

Men når det kommer til stykket er det thomfre som tar avgjørelsene på hvordan det skal gjøres 😉

Ambassadørteamet består per nå av 11 norske, 2 danske og 3 amerikanske ambassadører.

Support og opplæring

Det kommer inn en del supportforespørsler i løpet av ei vanlig uke.

Rundt halvparten av supporthenvendelsene blir nå besvart av ambassadørteamet. Ambassadørene vil også være til god hjelp i sommer når vi er på ferie, og har en annen døgnrytme enn mange av brukerne til cachetur.no

Ambassadørene, da spesielt cghove, er også viktige bidragsytere i hjelpesenteret.

Flere av ambassadørene, i hovedsak MrEvensen, GorgonVaktmester, cghove, Korsgat og platoaddict, reiser verden rundt og holder foredrag/kurs om cachetur.no.

Eventtider

Ambassadørene  hjelper også til med å legge inn eventtidspukter i kalenderen til cachetur.no, slik at alle brukere får en oversikt over alle eventer i hele verden. Bare siden nyttår har det blitt registrert klokkeslett for over 11 000 eventer. Og for enkelte event, er det en tidkrevende jobb. Det ser ut som det går sport i å gjøre klokkeslett så usynlig som mulig.

Moderering

Ambassadørene bistår med kvalitetssikring av turmaler, lister og bobilplaser. Faktisk gjør de hovedandelen av denne jobben.

Oversettere

Flere av ambassadørene er i tillegg oversettere, og så har vi noen utenom som bidrar i tillegg.

This post is also available in: English (Engelsk)

Kategorier: Cachetur.no