This post is also available in: English (Engelsk)

Når over 8 000 geocachere ankom Coney Island, stedet for det aller første ikke-Europeiske gigaeventet, hadde de en mengde aktiviteter tilgjengelig. Både labcacher, utstillere, butikker, podcastere, vloggere, Signal, en hel fornøyelsespark og muligheten til å lytte til flinke folk snakke om forskjellige tema.

Presentasjon av Cachetur.no

En av de flinke folkene som snakket, var platoaddict, og hun snakket selvfølgelig om cachetur.no. Hun fokuserte på kjernefunksjonaliteten turer, med vekt på ruteoptimalisering, estimert ankomsttid, utskrifter og integrasjoner via Cacheturassistenten.

Hun var også såvidt innom litt mer avanserte funksjoner, som muligheten til å skifte ruteberegning midt i en tur og eksport av rute for å lage rute-PQ. Våre ulike supportkanaler, som vårt brukerforum og vårt hjelpesenter, ble selvfølgelig også nevnt.

Første samling av det amerikanske ambassadørteamet

De to andre amerikanske ambassadørene, rragan og twlare, var også på plass for å ta imot spørsmål etter foredraget. Deltagerne var entusiastiske, og ville lære mer om verktøyet for kommende cacheturer.

Norske brukere på GeoWoodstock

Cachetur.no var også synlig på denne høyt synlige norske geocacheren. Har du sett nok bilder og film fra eventet, har du garantert sett flagget hans!

This post is also available in: English (Engelsk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.