This post is also available in: English (Engelsk)

I helgen har både utvikler og ambassadører vært på tur til Vikingeventet i Arendal. Der startet vi hele helgen med et Meet cachetur.no-event. Og for en fantastisk start det var! Masse folk, og en magisk solnedgang.

Mange ambassadører på en plass

Siden vi var samlet så mange ambassadører på en plass, prøvde vi å få tatt et aldri så lite gruppebilde.

Heldigvis er vi flinkere til å svare på supporthenvendelser, enn vi er til å se seriøse ut 😉

Nybegynnerkurs

GorgonVaktmester holdt nybegynnerkurs, for alle arter.

Slike kurs er en gylden mulighet til å få lære mer om cachetur.no, og hvordan du kan bruke det på best mulig måte. Send oss gjerne en forespørsel dersom din forening/gruppe ønsker et slikt kurs!

Bidragsytere

Vi la merke til at veldig mange var ikledd cachetur.no-logoen, noe vi selvfølgelig syns er stor stas!

Ekstra kjekt var det å se alle bidragsyterne i disse blå t-skjortene.

Hyggelige tilbakemeldinger

Noe av det beste med hele helgen, er alle som har stoppet innom oss for å fortelle at de syns cachetur.no er bra. Vi setter stor pris på disse tilbakemeldingene.

Det er tilbakemeldinger som dette, og å se at folk bruker og liker det vi lager, som gjør det verdt å bruke tid på cachetur.no.

Men selv om all utvikling gjøres av en person, er vi nå mange som gjør andre oppgaver. Våre fantastiske ambassadører bruker mye tid på alt fra oppdatering av hjelpesenter, bloggen, svar på supporthenvendelser, svar på spørsmål i ulike Facebookgrupper, kursing, moderering av turmaler og bobilplasser til registrering av klokkeslett for alle eventer her i landet, og i flere andre land.

Så møter du på en ambassadør, gi gjerne de en klapp på skuldra også. De fortjener det.

Flere ambassadører på tur

Neste helg er alle våre amerikanske ambassadører på GeoWoodstock. platoaddict skal holde et lite foredrag om cachetur.no der. Stikk gjerne innom det, og benytt anledningen til å hilse på.

This post is also available in: English (Engelsk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.