I dag hadde vi event på Haugalandet. Det ble ble fremvisning av både ny og gammel funksjonalitet på cachetur.no

Det kom en god og lærevillig gjeng (alle fra Rogaland). Vi håper, og tror, at alle som var til stede fikk med seg ny og nyttig lærdom hjem fra dette eventet. Det er nok enda mye som kan læres om cachetur.no selv for de som har vært på kurs i dag..

Flott lokale

Vi var heldige som fikk en god pris på leie av lokalet samt at folk kunne få noe å bite i. Det ble også middag på slutte av dagen for de som ønska det. I fremtiden kommer vi nok til å kjøre et lignende oppsett av event. Vi er godt fornøyd med slik det ble i dag.

Loddtrekning

Som avslutting på eventet hadde vi loddtrekning til inntekt for cachetur.no Det gikk over all forventning. Hovedpremien, en stor fruktkorg. Gikk til nja42. Gratulerer!!

 

 

Kategorier: Eventer