This post is also available in: English (Engelsk)

Vi setter alltid pris på å høre ideer fra våre brukere, det er ikke alltid vi har tid til å implementere alt med en gang, men vi registrerer alt vi får inn.

Ikke lett å vite hva andre har meldt inn

Det er ikke så lett å vite hva andre har meldt inn, og kanskje ønsker du å vite det før du melder inn noe selv. Derfor har vi nå fått på plass et nytt system for å registrere ideer og kommentarer. du kan også stemme på ideer andre har lagt inn.

Bygg videre på andre sine ideer

Kanskje kommer du på en lur utvidelse av en idé noen andre har foreslått, da kan du enkelt legge inn en kommentar. Husk også å gi tommel opp til de ideene du vil ha implementert.

Gi oss litt ros

Du kan trykke på Praise, og gi oss litt ros, hvis du syns vi fortjener det.

Still spørsmål

Du kan også stille spørsmål, eller svare på spørsmål andre har lagt inn. Systemet vil enkelt søke i eksisterende spørsmål. Skriv enten på norsk/svensk/dansk eller engelsk.

Vi håper dette verktøyet vil være et fint tillegg til eksisterende hjelpesenter og supportsystem, og at det vil gjøre det lettere å se hvilke forslag som er meldt inn, og hva vi jobber med.

Alt du legger inn på Community-siden er lesbart for alle brukere. Spørsmål relatert til konkrete turer, lister, brukerkonto etc. må fortsatt meldes inn via supportsystemet vårt.

This post is also available in: English (Engelsk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.