Vi har pusset opp eventsidene på cachetur.no, og samtidig samlet anbefalte lister og turmaler for årets Vikingevent. Forhåpentligvis gjør dette, og lister som Vikingevent 2018 – Eventer og sideeventer, planleggingen enklere for deg.

Du finner eventsiden på: https://cachetur.no/event/Vikingevent2018

Trykk her for å opprette en ny tur

#cacheturviking

Vi vil veldig gjerne se bilder av cacheturplaner, bilder fra planleggingen, bilder fra turen til eventet etc. Del gjerne på Instagram, Twitter, Facebook, etc med taggen #cacheturviking. Bruk gjerne også den vanlige #cacheturno.

Bilder tagget med #cacehturviking blir vist på eventsiden på cachetur.no.

Spør gjerne om hjelp

Sørlandet er fullt av flotte cacher, og vi ønsker at så mange som mulig skal få mest mulig ut av turen sin. Og vi mener cachetur.no kan bidra til nettopp det. Derfor håper vi du vil bruke våre verktøy til å planlegge din eventtur.

Ikke vær redd for å stille spørsmål om det er noe. Du kan kontakte oss i hvilken som helst kanal, men for spørsmål relatert til din brukerkonto eller spesifikke turer, er kontaktsystemet det best egnede.

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.