This post is also available in: English (Engelsk)

Det er påske, og mange har reist på tur allerede. Cachetur.no tar ferie nå. Er du på vei ut døra selv, og har dårlig tid, så kan du lese overskriftene for å se essensen i dette blogginnlegget.

Vi holder fortsatt åpent

Cachetur.no holder selvfølgelig åpent hele påsken! Så du kan fortsatt planlegge dine turer, eller bruke cachetur.no på turer som pågår. For vi håper selvfølgelig at du får brukt fridagene til å finne noen cacher 😉

Men med begrenset support på de vanskelige sakene

I påskeferien (som for vår del varer frem til og med 3. april), må du beregne noe lenger responstid på support. De vanskelige sakene kan ta inntil 1-2 dager før du får en løsning på. Men målet vårt er fortsatt å respondere så raskt som mulig, så ikke vær redd for å melde inn saker!

Og pause i videreutvikling

Saker som krever endringer eller utvikling, blir ikke tatt tak i før tidligst etter påske. Men vi vet av erfaring at de beste ideene kommer når man bruker cachetur.no, og når man er på tur, så vi setter stor pris på om du melder inn idene dine fortløpende!

Takk til alle dere som har bidratt

Det har kommet mange økonomiske bidrag den siste måneden, noe som gjør at vi kan fortsette å drifte cachetur.no – helt fri for både reklame og medlemsavgifter. Tusen takk!

Vi har kjørt en liten undersøkelse blant bidragsyterne våre, for å høre hvorfor de bidrar. Og meldinger som dette varmer godt i den kalde vinden her på Vestlandet:

Det koster å holde noe sånt som cachetur gående, så jeg bidrar for å hjelpe til å sørge for at det fortsetter!

Fordi det er ett kjempebra verktøy, som fortjener litt støtte.

Mest av alt fordi det står stor respekt av den jobben som blir gjort for at cachetur skal være et så bra verktøy som det det er. Kjempejobb!

Fordi kan jeg gi litt, for å hjelpe til med å gi miljøet internasjonalt så mye tilbake, så er det verdt det

Vi har også opprettet en egen Facebookgruppe for våre bidragsytere, ta kontakt om du ikke har fått tilgang der. Ta også kontakt dersom du ønsker tilgang til vår Slack (chat).

God påske!

This post is also available in: English (Engelsk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.