This post is also available in: English (Engelsk)

For nesten et år siden (minus kun noen dager) skreiv vi om når vi nådde 3 000 brukere. I dag, kl. 19:11:07 sentraleuropeisk tid, registrerte bruker nummer 4 000 seg.

Under er en graf som viser brukerveksten siden starten:

Og her er en som viser veksten det siste året:

Internasjonalisering

Veksten blant norske brukere har sunket kraftig, noe som vi må anse som naturlig med tanke på det generelle fallet i aktivitet.

Men for noen måneder siden åpnet vi opp, og gjorde cachetur.no tilgjengelig på flere språk. Det har ført til en ny vekst i antall brukere, denne gang utenfor Norges grenser. Vi er i ferd med å bli et internasjonalt anerkjent verktøy.

Og det er mye takket være dere, dere som bruker det vi lager, dere som forteller om oss til deres venner, dere som snakker høyt om oss, dere som arrangerer eventer for å lære bort cachetur.no til andre og dere som oppmuntrer oss til å utvide og vokse at vi har vokst til det vi er i dag.

Takk!

Takk til våre bidragsytere

Cachetur.no har mange utgifter. Og de kunne potensielt økt med ganske mye når vi startet internasjonaliseringsprosessen. Men takket være de fantastiske folkene hos LingoHub, som er oversettelsesverktøyet vi bruker, betaler vi ikke en krone for det verktøyet. Vi betaler heller ingenting for WPML, som vi bruker for å gjøre bloggen vår flerspråklig.

Vi har fortsatt mange utgifter igjen, som vi må betale, og de kan vi betale takket være brukere som bidrar økonomisk. Brukere, foreninger og cacherelaterte bedrifter som frivillig donerer penger til oss – slik at vi kan gi bort alt gratis. For noen fantastiske folk!

Det er takket være disse fantastiske folkene at vi har nok økonomisk spillerom, til å vokse slik vi har gjort.

Takk!

Vil du også bidra?

Fortsett å snakke om cachetur.no! Nevn oss i logger, arranger eventer, og kom med tilbakemeldinger. Vi setter enormt pris på alle tilbakemeldinger vi får! Selv bare en tommel opp forteller oss at vi gjør noe rett 🙂

Du kan lese om alle måtene du kan bidra på her.

Vil du bidra økonomisk? Det kan du gjøre via bank (se link over), via Vipps eller via PayPal.


Vipps til vårt Vipps-nummer 88709 (husk å legge til kommentar med ditt brukernavn, slik at vi får registrert deg som bidragsyter).

Trykk på bildet over, eller her, for å bidra via PayPal (husk å legge til kommentar om ditt brukernavn, slik at vi får registrert deg som bidragsyter, fraktadresse behøves ikke).

This post is also available in: English (Engelsk)

Kategorier: Bakom kulissene

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.