This post is also available in: English (Engelsk)

Cachetur.no finansieres av et mindretall av våre brukere, og det er grunnen til at vi kan klare oss uten reklame og medlemsavgifter.

Vi prøver nå å kjøre informasjonskampanje, med varighet på en uke, fra og med midnatt 1. mars. Alle brukere vil se et informasjonsbanner på toppen av cachetur.no. Brukere som har bidratt økonomisk, vil se en takk, mens alle andre vil bli informert om hvordan vi finansieres.

Vi ønsker hverken reklame eller medlemsavgifter

Å kunne levere våre tjenester gratis, og fri for reklame, er ett av våre hovedmål. Vårt ønske er at så mange som mulig skal kunne få nytte av det vi leverer, uten at det skal koste de noe.

For å få til det, er vi avhengig av kontinuerlige bidrag fra brukerne våre (eller fra foreninger, organisasjoner etc).

Det er ingen krise, foreløpig

Cachetur.no har god økonomi, og vi står ikke i fare for å måtte gjøre drastiske tiltak i umiddelbar fremtid. Det er for å unngå behov for tiltak at vi kjører kampanjer som dette.

Vi forstår at banneret kan være irriterende, derfor har vi prøvd å gjøre det så lite som mulig. Og det blir ikke værende til evig tid 🙂

Vi driftes av frivillige

Cachetur.no driftes utelukkende av frivillige. Jeg, thomfre, gjør all utvikling og mye av brukerstøtten. Jeg får hjelp til brukerstøtte, oversettelser, ideer, testing, turmal- og bobilplassmoderering og registrering av klokkeslett for eventer fra et team med dedikerte ambassadører. Ja, vi leser gjennom 20-100 eventer hver eneste dag og registrerer start- og sluttid – slik at vi kan vise den informasjonen til deg. Vi er de eneste som tilbyr denne informasjonen så lett tilgjengelig, selv ikke geocaching.com har dette.

Og vi gjør dette helt frivillig alle sammen, ingen av oss får betalt for det vi gjør. Hver eneste krone som doneres til cachetur.no, går til cachetur.no.

This post is also available in: English (Engelsk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.