This post is also available in: English (Engelsk)

I hver brukerundersøkelse vi kjører, får vi tilbakemeldinger med ønsker om funksjonalitet som vi allerede har tilgjengelig. Det forteller oss at vi ikke er flinke nok til å vise frem de mulighetene som er. Så vi håper å bli bedre på opplæring fremover, men da trenger vi din hjelp. Vi må vite hvor skoen trykker.

Techevent

Techeventer og cachetur.no-workshop er en flott måte å få lære mer om cachetur.no. Da kan vi vise frem alle mulighetene, og folk kan stille de spørsmålene de lurer på. Det neste nå, er GC7F4PR Step by Step 2018 i Malmö.

Vi håper å kunne stille på flere slike eventer i 2018, og håper alle som har ønsker om å få til noe slik tar kontakt med oss.

Hjelpesenter

Vi har et stadig voksende hjelpesenter. Men det tar tid å fylle på med innhold der, så vi trenger din hjelp til å fortelle oss hva som er viktig. Hva er det du syns er vanskeligst?

Du kan allerede i dag søke etter artikler i hjelpesenteret direkte fra søkeboksen på cachetur.no. Men vi jobber også med flere måter å gjøre den mer tilgjengelig på, som f.eks. et lite hjelpeikon på (forhåpentligvis) alle sider, som du kan trykke på for å komme rett til forklaring i hjelpesenteret.

Vær snill og hjelp oss med å hjelpe deg. Del dine ideer, og la oss få vite hvor vi bør forenkle og forbedre ting.

This post is also available in: English (Engelsk)


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.