Vi legger snart 2017 bak oss, og cachetur.no kan se tilbake på nok et år fylt med nye rekorder.

I løpet av 2017 har det kommet en hel del nytt på cachetur.no, og vi har blitt internasjonale. Vi har lukket over 400 små og store saker i prosjektstyringsverktøyet vårt. Vi har feiret 3 år, og rundt 10 000 turer (nå oppe i over 14 000). Det har kommet mange nye funksjoner i 2017, og mange av de eksisterende har blitt kraftig forbedret. Forhåpentligvis har vi klart å levere et enda bedre verktøy enn vi hadde når året startet.

I skrivende stund er det registrert 14 331 turer og 448 lister, fordelt på totalt 3 728 brukere. Det er en ganske markant økning siden i fjor!

Økonomisk har vi nok en gang sprengt alle forventninger, og sponsorinntektene har i år vært høyere enn alle tidligere år sammenlagt. Det har gitt oss økonomisk spillerom, og gjort at vi har kunnet utvide med flere nye funksjoner og muligheter vi ellers ikke ville kunne gjort. Så en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre dette mulig!

Vi er avhengig av støtte i 2018 også, så vi håper så mange som mulig vil være med oss videre i det nye året.

Nå gjenstår det bare å ønske dere alle et riktig godt nytt cacheår! Vi håper året blir fylt med mange flotte turer, gode opplevelser og masse moro!


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.