This post is also available in: English (Engelsk)

Vi hadde ikke regnet med at dette skulle gå så raskt, men nå er cachetur.no klar for internasjonal bruk!

Bloggen er også tospråklig, og den engelske versjonen av denne saken har litt mer info for de som aldri har hørt om cachetur.no før.

Til alle våre norske brukere, vil jeg benytte anledningen til å rette dere en stor takk. En stor takk til alle som har hatt tro på cachetur.no, og spesielt til dere som gjentatte ganger har prøvd å fortelle oss at vi bør gjøre cachetur.no tilgjengelig på engelsk.

 

Dette er mulig takket være dere!

Cachetur.no er, og skal være gratis for sine brukere. Det er takket være dere som støtter oss økonomisk at vi klarer å opprettholde dette. Dere er utrolig viktige for oss, og for alle våre brukere!

Denne prosessen hadde heller ikke vært mulig uten den gode hjelpen jeg har fått. Spesielt skal cghove nevnes, han har stått på like mye som meg og har enkelte dager hatt enda seinere kvelder (02-03 for min del). Godt jobba, cghove! Ambassadørteamet forøvrig har vært en uvurderlig ressurs i generell feedback og korrekturlesning. Det er også noen utenom som har kontaktet oss for å tilby sin hjelp, noe vi selvfølgelig også setter stor pris på! Jobben er ikke helt ferdig, nå gjenstår flere uker med tilpasninger, korrekturlesning og ting vi vet vil dukke opp når brukerne får prøvd seg litt.

Til dere alle sammen, TUSEN TAKK!

-thomfre

This post is also available in: English (Engelsk)

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.