Vi har ikke mange av de, men noen ganger må vi sette noen grenser. Og i dag har vi satt en ny.

Vi har tenkt hardt og lenge, og funnet ut at vi ikke ser noen som helst grunn til at man skal trenge å opprette en tur med varighet på over 4 000 dager. Vi har en del turer registrert i systemet i dag, som vi vil anse som feilregistrert.

Slike turer er en unødvendig belastning av systemet, og de bør være unødvendig når vi har både lister og kladder som alternativer.

Vi har derfor i dag innført en grense på 100 dagers varighet. Gamle turer med varighet over dette, blir iløpet av kvelden justert så de får sluttdato i dag. Det blir også sendt e-postvarsel til tureier. Tureier vil da ha 7 dager på seg til å evt. endre turen, og flytte den frem i tid. Alternativt kan den markeres som kladd. Veipunktene kan også flyttes til en liste.

Vi beklager ulempen dette medfører for dere som har lange turer. Men vi håper dere forstår at vi noen ganger er nødt til å gjøre justeringer. Vi ønsker at folk bruker systemene våre slik de er designet, både til det beste for seg selv, og til det beste for flertallet.

Skulle det gå for lang tid før du får endret turen din, slik at den blir avsluttet og låst, kan du ta kontakt om du ønsker den åpnet igjen. Skulle du ha andre spørsmål relatert til dette (eller generelt), ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper så godt vi kan for å gjøre denne endringen så smertefri som mulig.


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.