Vi innser at enkelte funksjoner på cachetur.no kan være godt skjult, om man ikke vet om dem.
Og noen ting er det lett å bruke feil.

Det er ingen tvil om at fornøyde brukere er noe av de som gjør at flest mulig får høre om oss. Prat og anbefalinger er den beste reklamen vi kan få. Og det er en av grunnene til at vi ønsker at folk skal vite om alle verktøyene vi har. Og forhåpentligvis etterhvert finne ut av de ulike funksjonene man kan bruke, og hva som er best til hvert enkelt formål.

I tillegg til at vi gjør justeringer direkte på cachetur.no fortløpende, har vi også innsett at et godt hjelpesenter er viktig. Derfor har vi (takket være god hjelp fra cghove) flyttet det gamle hjelpesenteret vårt til et nytt system.

Det nye systemet gjør det mye enklere både for oss som skal legge ting inn der, og for dere som skal finne ting der.

Vi har også begynt å fylle på med mye mer info enn det som lå tilgjengelig i det gamle, og mer vil komme fremover.

Det nye hjelpesenteret finner du her


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.