For en uke siden fikk vi Vipps, og nå har vi fått på plass en (godkjent) PayPal-konto.

Så nå kan vi motta donasjoner både via bankkonto, Vipps og PayPal.

Les mer på «Hvordan bidra»

Kategorier: Cachetur.no

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte innlegg

Cachetur.no

Hvorfor skal jeg bruke cachetur.no?

Siden flere har lurt på hvorfor de i det hele tatt skal bruke cachetur.no, har vi lyst til å oppsummere litt hvorfor. Hvorfor skal jeg planlegge? Hvorfor er det nødvendig å planlegge en tur i Les mer …

Cachetur.no

Vi er klare!

Vi hadde ikke regnet med at dette skulle gå så raskt, men nå er cachetur.no klar for internasjonal bruk! Bloggen er også tospråklig, og den engelske versjonen av denne saken har litt mer info for Les mer …

Cachetur.no

Hello World!

This is the first blog post we do in English. And if everything goes well, it won’t be the last! Cachetur.no is being translated! We are currently working on making cachetur.no ready for translation. Our Les mer …