Vi nærmer oss jul, og årets slutt, og mange gjør seg klar for adventscaching. Glem ikke at vi har vår egen adventskalenderkonkurranse på cachetur.no!

Vår Sponsorweekend-kampanje er nå over, men vi har valgt å forlenge toppnivået i kampanjen ut året.

Så det vil si at om du sponser kr 1000,- før årets slutt (bankoverføring eller Vipps), er du sikret et komplett sett av vår geocoin når den kommer (forhåpentligvis i januar/februar).

Kampanjen var en suksess, og cachetur.no har takket være alle våre sponsorer god økonomi.

Vi beklager om noen syns det er mye pengemas, men det er takket være våre sponsorer at cachetur.no er og forblir gratis i bruk.

Snøflak

Det har vært en formidabel vekst i 2016, både i bruk, inntekter men også i utgifter. Vi har mange spennende ting på planen, og ting vi ønsker å utforske – som f.eks. en egen cachetur.no-app. For å ha økonomisk handlingsrom, og dermed mulighet til å prøve slike ting, er støtten vi har fått fra alle våre sponsorer høyt verdsatt! Alle sponsormidler som kommer inn, går direkte til cachetur.no. Det finnes ingen som mottar lønn fra cachetur.no.

Vi ønsker å gi litt tilbake til de som støtter oss, både økonomisk og på andre måter, og vil vurdere ting som ligner på denne kampanjen fremover også.

Vi setter selvfølgelig også stor pris på alle dere som bidrar på andre måter, enten der er å lage turmaler, bidra med historier til cachetur.no-bloggen, forelese på eventer, fortelle andre om verktøyet eller komme med innspill og ideer. Dere er også veldig viktige for oss!

Så tusen takk, alle sammen – og kos dere med adventscachingen!
(bare husk vår kalender også 😉 )


thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.