Helt siden Geocaching Haugalandet sin turplanlegger ble til cachetur.no i mai 2014, har vi kunnet levere tjenesten helt uten behov for å fylle sidene med reklame.

Vi har ingen ekle kaker (cookies) som sporer hvor du er på nettet, ingen ekle animasjoner som tar vekk oppmerksomhet fra det du holder på med og ingen skrikende annonser som fyller all ledig plass på sidene. Ikke trenger vi det heller. Vi har siden starten hatt flere foreninger og privatpersoner i ryggen, og det er en stund siden privatpersonene tok igjen foreningene. Sponsormidlene vi får inn dekker 100% av utgiftene våre, og den økende mengden sponsorer de siste årene har gitt oss økonomisk spillerom til å kjøpe nye tjenester, lisenser etc.

Geocaching Haugalandet er fortsatt vår største enkeltsponsor, og står alene for en betydelig andel av det totale beløpet vi har fått inn. Men alle bidrag er like viktige, og på vegne av alle våre brukere ønsker vi å si:

Tusen takk til alle våre sponsorer som gjør dette mulig!

Fra tid til annen kommer det kommentarer og spørsmål om hvorfor vi ikke har gjort cachetur.no kommersielt. Det er mange grunner til det, de to viktigste er at vi ikke trenger det og at vi ikke ønsker det. Vi ønsker at flest mulig skal bruke tjenestene våre, og vi ønsker heller ikke bruke unødvendig tid på administrasjon (noe det ville blitt mer av om vi f.eks. skulle innført premiummedlemsskap).

Vi setter også stor pris på alle andre bidrag vi får, som premier til våre konkurranser, oppdaterte turmaler, innspill og feilrapporter osv. En stor takk også til de som gir cachetur.no muligheten til å få vist seg frem på techeventer og andre eventer, og ikke minst takk til de som tar jobben med å vise frem cachetur.no på slike!

Kanskje du ønsker å bidra du også? Ta en titt på vår oversikt som viser hva du kan bidra med. Og husk å delta i sommerkonkurransen vår, som har siste dag onsdag 31. august!

Til slutt har vi trommet sammen litt statistikk som viser fordelingen av sponsorer per region, bare for gøy.

Sponsorer fordelt på regioner

Totalt sponset beløp per region

Kategorier: Bakom kulissene

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.

2 kommentarer

Linda byggstøyl · 30. august 2016 18:40

Som sponsorer er det vi som skal takke 🙂 Et fantastisk verktøy som blir bare bedre og bedre.

Grey-Raven · 31. august 2016 08:23

Utrolig nyttig verktøy, som har gjort tur planlegging mye enklere. Slikt støttes gjerne.?????

Lukket for kommentarer.