Helt siden Geocaching Haugalandet sin turplanlegger ble til cachetur.no i mai 2014, har vi kunnet levere tjenesten helt uten behov for å fylle sidene med reklame.

Vi har ingen ekle kaker (cookies) som sporer hvor du er på nettet, ingen ekle animasjoner som tar vekk oppmerksomhet fra det du holder på med og ingen skrikende annonser som fyller all ledig plass på sidene. Ikke trenger vi det heller. Vi har siden starten hatt flere foreninger og privatpersoner i ryggen, og det er en stund siden privatpersonene tok igjen foreningene. Sponsormidlene vi får inn dekker 100% av utgiftene våre, og den økende mengden sponsorer de siste årene har gitt oss økonomisk spillerom til å kjøpe nye tjenester, lisenser etc.

Geocaching Haugalandet er fortsatt vår største enkeltsponsor, og står alene for en betydelig andel av det totale beløpet vi har fått inn. Men alle bidrag er like viktige, og på vegne av alle våre brukere ønsker vi å si:

Tusen takk til alle våre sponsorer som gjør dette mulig!

Fra tid til annen kommer det kommentarer og spørsmål om hvorfor vi ikke har gjort cachetur.no kommersielt. Det er mange grunner til det, de to viktigste er at vi ikke trenger det og at vi ikke ønsker det. Vi ønsker at flest mulig skal bruke tjenestene våre, og vi ønsker heller ikke bruke unødvendig tid på administrasjon (noe det ville blitt mer av om vi f.eks. skulle innført premiummedlemsskap).

Vi setter også stor pris på alle andre bidrag vi får, som premier til våre konkurranser, oppdaterte turmaler, innspill og feilrapporter osv. En stor takk også til de som gir cachetur.no muligheten til å få vist seg frem på techeventer og andre eventer, og ikke minst takk til de som tar jobben med å vise frem cachetur.no på slike!

Kanskje du ønsker å bidra du også? Ta en titt på vår oversikt som viser hva du kan bidra med. Og husk å delta i sommerkonkurransen vår, som har siste dag onsdag 31. august!

Til slutt har vi trommet sammen litt statistikk som viser fordelingen av sponsorer per region, bare for gøy.

Sponsorer fordelt på regioner

Totalt sponset beløp per region

Kategorier: Bakom kulissene

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.

2 Comments

Linda byggstøyl · 30. August 2016 18:40

Som sponsorer er det vi som skal takke 🙂 Et fantastisk verktøy som blir bare bedre og bedre.

Grey-Raven · 31. August 2016 08:23

Utrolig nyttig verktøy, som har gjort tur planlegging mye enklere. Slikt støttes gjerne.?????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte innlegg

Bakom kulissene

Noen kommentarer til dagens brukerundersøkelse

Etter å ha lest en del av tilbakemeldingene på dagens brukerundersøkelse, har jeg tatt et lite skippertak og fått lukket 10 saker i Fluesmekkeren (issue-tracking-systemet vårt). Skulle egentlig brukt tiden på å slappe av, og Les mer …

Bakom kulissene

Smått og stort før ferien setter inn for fullt

Sommeren er, som sagt tidligere, høysesong for geocachere. Det gjelder også for cachetur.no. Noe som gjør at både support og utvikling er kraftig redusert i sommermånedene. Men det har allikevel blitt gjort flere endringer på Les mer …

Bakom kulissene

Årets cachesesong har startet!

Årets cachesesong har startet for fullt, og snart går vi inn i det som må kunne regnes som høysesongen. Det betyr at mange skal ut på tur, og det skal også vi. Derfor vil det Les mer …