Cachetur.no har vært utilgjengelig store deler av kvelden i dag. Vi har nå løst problemene (på nivå med en D4,5 mystery), og ting fungerer som normalt igjen. For sikkerhetsskyld har vi fulgt nøye med de siste 20 minuttene, bare for å være sikker på at det ikke lå et nytt problem å lurte bak et bilde eller noe slikt. De er flinke til å gjemme seg til tider disse problemene… Men vi fant ingenting, og da anser vi krisen som avblåst for denne gang.

Vi takker for tålmodigheten, og for å vise vår takknemlighet kjører vi på med gratis tilgang for alle hele neste uke! Vi slenger på resten av denne uka også i samme sleng. Er ikke det en god deal!? 😉

Igjen, vi beklager ulempen, og håper du vil være med oss videre på tross av litt skjulte problemer i blant. Vi lover å sjekke ekstra godt bak alle bilder og tabeller neste gang. Koordinatene til problemene som var tar vi godt vare på, de trenger vi ikke besøke igjen!

God kveld, og fortsatt god sommer! Måtte det bli mye fint vær, mange funn og mange gode opplevelser på alle!

Kategorier: Bakom kulissene

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.