Cachetur.no har vokst fra noe ganske lite og lokalt, til noe stort og nasjonalt. Faktisk også delvis internasjonalt (flere har etterspurt cachetur.no på flere språk).

Men selv om både antall brukere, belastning og mengden funksjonalitet har økt, er det fortsatt de samme personene som står bak. Dette er på ingen måte en klage, jeg syns det er helt fantastisk at cachetur.no vokser, at så mange bruker det, og at så mange kommer med tilbakemeldinger og ønsker! Det håper jeg alle fortsetter med!

Men det har gått opp for meg at jeg ikke klarer å oppfylle alle ønsker like raskt som før lenger. Det er rett og slett for mange ønsker, både egne ønsker og andre ønsker.

Det at nettopp ditt ønske ikke er implementert ennå betyr ikke at jeg ikke liker det, eller at jeg ikke vil gjøre det. Det kan bety at jeg rett og slett ikke har tid, eller at det er litt mer vanskelig å få til.

All utvikling og drift av cachetur.no skjer fortsatt på fritiden, det som er igjen etter all annen cacheaktivitet, og det er derfor begrenset med tid tilgjengelig.

 

Det er all aktiviteten på cachetur.no, alle tilbakemeldingene og ikke minst alle de fantastiske sponsorene som gjør at jeg fortsetter å bruke tid på dette!

Det er rett og slett fantastisk å se at verktøyet jeg har brukt så mange timer på, blir brukt av stadig flere og flere.

 

Så fortsett å bruke cachetur.no, fortsett å kom med tilbakemeldinger og fortsett å kom med ønsker! Men vær klar over at det kan ta tid før jeg får gjort noe 🙂

-thomfre

Kategorier: Bakom kulissene

thomfre

thomfre er hovedutvikler og personen bak cachetur.no.

3 kommentarer

Linda Byggstøyl · 3. april 2016 21:37

Vi er vel blant de som er storforbruker av cachetur.no og vi kan aldri få sagt mange nok ganger, takk for dette fantastiske verktøyet 🙂 Vi har brukt cachetur, på mindre turer og på de lengre turene både innenlands og utenlands. Vi har også vært så heldige at vi har fått gjennomslag for flere forslag. Sper gjerne på med ekstra tålmodighet i fremtiden for muligheten til å få enda flere funksjonaliteter 😉 Så atter engang, tusen takk for et kjempe verktøy som vi nå ikke klarer oss uten.

Lykkemora · 4. april 2016 07:50

Jeg er jo relativt nybegynner i dette «faget», men jeg er blitt glad i Cachetur.no allerede!

Tusen takk for at det finnes folk som legger ned arbeid som dette!

Johan André Vatvedt · 4. april 2016 07:51

Setter veldig pris på tiden du bruker på cachetur.no. Det er (som nevnt mange ganger tidligere) et helt uvurdelig verktøy, og jeg husker knapt hva jeg gjorde før dette. Ta deg tiden du trenger, og sørg for å ha tid til familien også! Familien er jo viktigst! 🙂 Vi kan vente tiden det tar.

Takk igjen for et superflott verktøy og for tiden du bruker på det! 🙂

Lukket for kommentarer.